To je to što me zanima!

'Lovren je dobar, ali 25 milijuna eura je užasno puno novca...'

Je li Lovren rješenje? Vrijeme će pokazati iako znam da je Brendan Rodgers dobro razmislio prije ove odluke. Najvažnije je da je Liverpool završio ovu priču, tvrdi Wright
Vidi originalni članak

Mark Wright, bivši nogometaš koji je u Liverpoolu igrao sedam sezona, prokomentirao je dolazak Dejana Lovrena na Anfield. Wright smatra da je izbor kluba dobar, no da je 25 milijuna eura odštete previše.

- Dejan Lovren izgleda dovoljno dobar. Liverpool je prošle sezone primio previše glupih pogodaka, posebno nakon prekida. Vjerojatno su zbog toga izgubili i naslov. I sada žele to riješiti dovođenjem ovoga dečka - rekao je Wright za engleske medije.

- Je li Lovren rješenje? Vrijeme će pokazati iako znam da je Brendan Rodgers dobro razmislio prije ove odluke. Najvažnije je da je Liverpool završio ovu priču, ali je 20 milijuna funti užasno puno novca.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kmarus 27.07.2014.

    Sve će vrijeme pokazati , a do tada ja mu želim sreću ...

  • varjaz 27.07.2014.

    Englezi pišu da je cijena 26 miljuna eura plus bonusi Lovren u momcadi sezone po Sky Sportu u prvoj polusezoni do ozljede i 2 stoper engleske lige po statistici ispred je samo Kompany zbog toga ga i Liverpool kupio. vidjeti malo komentare na dailymailu , Englezi ga smatraju za TOP 3 stopera u ligi

  • NIKE 27.07.2014.

    Lovren je odlično riješenje ako ponovi prošlu sezonu . Vjerujem da će ostati na visokoj razini i pokazivati odlične igre u Livepoolu . Pametan je dečko i u najboljim godinama . Možda je puno novaca no i Lallana je koštao a vrijednost mu je 17 M eura .

Komentiraj...
Vidi sve komentare