To je to što me zanima!

Lovren o pjevanju Thompsona: Možda su samo ljubomorni na moju glasovnu izvedbu

Hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono otprije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo, rekao je
Vidi originalni članak

Karlovac je priredio veličanstven dočeka za svog nogometnog heroja Dejana Lovrena koji se u Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva vratio s brončanom medaljom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Dejo, majstore!", uzvikivalo je oko dvije tisuće navijača koji su ga dočekali u dvorani Mladost. 

'Vatreni' je za Novu TV rekao da je oduševljen atmosferom koju su mu priredili najvjerniji navijači te je opisao koliko mu sve znači. 

- Hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono otprije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo -rekao je Lovren pa dodao:

- Meni ovo znači jako puno, Karlovac mi je otvorio vrata, dali su mi mogućnost da igram nogomet. Mislim da sam na neki način dužan razveseliti ljude, napravili su mi fantastičan mural, ja ću uvijek biti jedan dio Karlovca".

Lovren je prokomentirao i atmosferu koja je vladala tijekom prvenstva u Katru usporedivši je s onom od prije četiri godine. 

- Fantastično, disali smo kao jedno mjesec dana. Možda je bilo drugačije nego u Rusiji, ali niti u jednom trenutku se nije osjetila nervoza - kazao je. 

Lovren je po povratku u Hrvatsku u društvu Brozovića slavio osvojenu broncu, a na repertoaru pjesama u kafiću Epic Brozo  bile su i  Thompsonove što je nekima zasmetalo. 

- Možda su ljubomorni na moju glasovnu izvedbu, ali ne mogu bolje - odgovorio je na kritike.

Idi na 24sata