To je to što me zanima!

Lovren zaigrao nakon gotovo mjesec dana, Liverpool slavio

Prva utakmica 21. kola Premiershipa pripala je Liverpoolu koji je na gostovanju kod Sunderlanda slavio 1-0 golom Markovića. Utakmicu je obilježio i povratak Lovrena
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola nastavili su s pozitivnom serijom u 2015. godini. Nakon novogodišnjeg remija protiv Leicester Cityja, izabranici Brendana Rodgersa pobijedili su Sunderland na gostovanju u prvoj utakmici 18. kola.

Utakmicu je odlučio rani gol Lazara Markovića. Srbijanski reprezentativac provukao je loptu ispod domaćeg golmana Pantilimona na isteku osme minute i upisao svoj prvijenac u dresu "redsa".

Isti je igrač na isteku pola sata igre uputio fenomenalan šut s ruba šesnaesterca u letu koji je odsjeo na gredi. Liverpool je bio bolji protivnik u prvom dijelu i zahvaljujući agilnom kapetanu Gerrardu, no trener ga je izvadio iz igre na poluvremenu, a uveo hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Prvi je to nastup braniča "kockastih" za klub u Premiershipu još od 14. prosinca i visokog poraza od Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Početkom nastavka Sunderland je osim bodovnog pao i u igrački zaostatak jer je drugi žuti karton dobio Bridcutt. Ista je sudbina mogla snaći i Lovrena u 55. minuti kada je nasrnuo na Van Aanholta s dvije noge, no glavni sudac Pawson pokazao mu je samo žuti karton.

Unatoč brojčanoj prednosti, Liverpool do kraja utakmice nije mogao mirnije riješiti ovu utakmicu, no i ovako će mu tri boda donijeti mir u svlačionici i učvršćenje osmog mjesta s 32 boda. Sunderland ostaje na 14. poziciji

Premiership, 21. kolo

  • Sunderland - Liverpool 0-1 (Marković 8')
Idi na 24sata

Komentari 24

  • lolito 11.01.2015.

    ajde solidna tekma pod kontrolom...

  • strmi_2 11.01.2015.

    lazar na motoru! lovren pristojno odigrao to poluvrijeme..ja jedino ne mogu vjerovat koliko se ljudi nasladjuju njegovim greskama da ga mogu omalovaziti

  • Chris_McCandless 10.01.2015.

    Marković i Emre Can danas fantastični, šteta što je ona udarčina Markovića završila na gredi. Lovren je za onaj start komotno mogao dobiti direktan crveni, no ostatak je odigrao solidno. Ipak i dalje se ne mogu načuditi Rodgersu koji ide braniti 1:0 protiv Sunderlanda, to nije mentalitet ekipe koja se želi boriti za vrh. No sve dok je Mignolet na golu, i dok su napadači Balo, Borini i Lambert ionako nema smisla pričati o vrhu, samo se nadati 4. mjestu na kraju sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare