To je to što me zanima!

"Lovrena čekamo do zadnje sekunde, nemamo taj luksuz"

Bilić je u Bad Tatzmannsdorfu objavio zamišljeni sastav za Irsku: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić
Vidi originalni članak

Izbornik Slaven Bilić na pripremama u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu ponudio je 'servisne informacije' o fizičkom stanju njegovih reprezentativaca.

Ivo Iličević već dva dana lakše trenira, Dejan Lovren još uvijek samo trči krugove.

- Ne možemo si dopustiti taj luksuz da ga otpišemo, čekat ću s njim do zadnje sekunde - rekao je Bilić znajući da mu nije ostalo puno vremena za odluku.

Zadnje sekunde su sutra u podne kad Bilić mora objaviti konačni, uži popis od 23 reprezentativca, koji će ići u Poljsku.

Osim Iličevića koji je nakon Pule osjetio zatezanje mišića, odvojeno je trenirao i Joe Šimunić, koji do danas nije trenirao dva dana. Nakon Pule je rekao da u obrani ima puno posla, a sad muku muči sa stoperima.

Recimo i da su na treningu igrale dvije momčadi, a za drugu su stopere igrali Kelava i Badelj.

Bilić je obznanio sastav kakav je zamislio protiv Irske:

  • Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić

Hrvatski kamp posjetila je Uefina doping kontrola te je odabrala 10 igrača. Usporedbe radi Nijemcima je bila triput, Hrvatskoj je došla prvi put.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Ovca009 29.05.2012.

    Naprijed nasi. Sretan put i vratite nam se brzo!

  • DavorStrbad 29.05.2012.

    za lijevog beka je trebao pozvati manuela pamica ;)

  • drmm 29.05.2012.

    Ma naći će se mjesto za Kranjčara..garant..uskoro će ispaliti izjavu,kako Kranjčar dobro radi na treninzima i da ga je zato morao uvrstiti u sastav...neću se uplitati u sastav i igrati se izbornika...ali koji god sam dosad od prijedloga sastava pročitao,nijedan nije do kraja izbalansiran... ustvari Bilić još uvijek nije na čistu,kojim stilom trebamo igrati...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare