To je to što me zanima!

Lovrić i Ndiaye umalo se tukli oko penala, pao čudan autogol

Pokušala je Gorica uz nekoliko dodavanja izaći iz 16 metara, ali veznjak Dario Čanađija vratio je "tešku" loptu golmanu Kristijanu Kahlini koji je još lošije reagirao i lopta je završila u mreži...
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina i Gorice remizirali su (2-2) u 25. kolu HT Prve lige. Imali su izabranici Samira Toplaka 2-0 i kontrolirali utakmicu, ali Gorica je čudesno došla do boda.

Cirkus je počeo u 31. minuti. Pokušala je Gorica uz nekoliko dodavanja izaći iz 16 metara, ali veznjak Dario Čanađija vratio je "tešku" loptu golmanu Kristijanu Kahlini koji je još lošije reagirao i lopta je završila u mreži. Čanađiji se pisao autogol, iako on ide na dušu oba spomenuta igrača.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Tri minute kasnije klasu je pokazao i iskusni Leon Benko. Primio je loptu na deset metara od gola, pucao kroz noge jednom od stopera Gorice i lopta je od stative završila u mreži.

U drugom poluvremenu Litavac Valdas Dambrauskas na klupi Gorice ubacio je u igru Ognjena Mudrinskog i Darija Špikića i igra Turopoljaca naglo je živnula. U 65. minuti Kristijan Lovrić smanjio je vodstvo Varaždinaca. Ubacio je Joey Suk, a Lovrić je krasno pogodio glavom u malu mrežicu.

Pritiskala je Gorica, ali nikako nisu mogli do drugog gola. Sve do sudačke nadoknade. Marko Stolnik laktom je udario Mudrinskog u šesnaest metara i sudac Batinić rezolutno je pokazao na bijelu točku. E, onda je počeo show. Lovrić i Cherif Ndiaye umalo su se potukli oko toga tko će izvesti penal.

Loptu je ipak uzeo Lovrić i mirno matirao Ivana Nevistića. Nitko osim Mudrinskog nije htio proslaviti gol s Lovrićem...

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marin46 05.03.2020.

    Mafija hns

  • 05.03.2020.

    Naša posla, što si bolji to više pljuju po tebi. Pa zna se hijerarhija u svakom klubu tko izvodi penale. Kiki je među najboljim igračima u HNL-u, najbolji u Gorici, pa zar to nije dovoljno da izvodi penale.

  • supporter81 04.03.2020.

    Najsmjesniji mi je ovaj ajdukov teklic svaki kontakt on pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare