To je to što me zanima!

Löw im je čestitao: Njemačka U-19 novi je europski prvak...

Njemačka reprezentacija do 19 godina osvojila je europsku krunu. U finalu su dobili Portugal u Budimpešti 1-0. Čestitao im je i izbornik seniorske reprezntacije, Löw...
Vidi originalni članak

Samo 18 dana nakon što se seniorska nogometna momčad Njemačke okrunila svjetskim zlatom u Brazilu, U-19 reprezentacija osvojila je europsko zlato. Njemačka je u Budimpešti u finalu bila bolja od Portugala 1-0. Jedini gol zabio je Hany Mukhtar.

Njemačka je nakon 2008. godine opet prvak Europe u kategoriji igrača do 19 godina. Nastavlja se njemačka dominacija. U drugom dijelu utakmice Oliver Schnitzler čuda je radio na golu Njemačke i tako očuvao mrežu za europsko zlato. Njemačka je na putu do titule pobijedila Austriju, Ukrajinu i Bugarsku, a sa Srbijom su remizirali. Mladi njemački nogometaši na kraju su dobili i čestitku od Joachima Löwa.

- Bravo za sve koji su bili dio ovog uspjeha. Ovo je bio sjajan turnir za Njemačku. Pokazali smo da njemački nogomet ima budućnost - napisao je Löw na stranicu njemačkog nogometnog saveza.

U-19, finale:

  • Njemačka - Portugal 1-0 (Mukhtar 39)
Idi na 24sata

Komentari 40

  • MateoGonzaga 01.08.2014.

    Pocela je njemacka dominacija u ovom sportu..

  • strmi007 01.08.2014.

    Njemci imaju osiguranu nogometnu budućnost

  • daljinac 01.08.2014.

    A di smo mi u toj priči ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare