To je to što me zanima!

Löwen u strahu: Realno je da nema Nijemaca na Final Fouru

Trener RN Löwena Nikolaj Jacobsen rekao je kako je sasvim očekivano da na završnom turniru rukometne Lige prvaka ne bude niti jedna njemačka momčad
Vidi originalni članak

Da, itekako je moguće da na završnom turniru u Kölnu ne bude niti jedan njemački klub, rekao je trener RN Löwena Nikolaj Jacobsen.

Njegov Löwen u osmini fnala rukometne Lige prvaka igra protiv Zagreba. Prva utakmica na rasporedu je u zagrebačkoj Areni 19. ožujka, a uzvrat osam dana kasnije u Njemačkoj. 

- Uzvrat je na našem parketu i vjerujemo da uz pomoć navijača možemo proći Zagreb. Nadam se da će se barem jedan od njemačkih klubova plasirati u Köln, no realnost je bitno drugačija. Glavni faoriti ove godine su Barcelona, Kielce, Veszprem i PSG koji ima nevjerojatnu momčad - kaže Jacobsen.

Nijemci u osmini finala imaju tri momčadi, Flensburg igra protiv Montpelliera, a Kiel protiv Szegeda. I s jednima i s drugima Zagreb je ove sezone igrao u skupini A. Oba puta Zagreb je izgubio u Njemačkoj, od Flensburga jedan, a od Kiela dva razlike i to daje nadu Vujovićevoj momčadi da u dvije utakmice mogu biti konkurentni Löwenu i izboriti četvrtfinale te utakmicu s PSG-om.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dalmacija u srcu 09.03.2016.

    Kiel i Lowen nemaju nikakve šanse protiv PSG i Barcelone, dok se Flensburg protiv Kielcea i ima čemu nadat. Veliki pad njemačkog klupskog rukometa, ali valjda se to moralo dogodit da im reprezentacija osvoji zlato na nekom prvenstvu. Ne možeš imat jedno i drugo.

  • JP19 09.03.2016.

    Ma prolazimo ovooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare