To je to što me zanima!

LP: Liverpool u pet minuta sredio Inter, pobjeda Rome

Najuvjerljiviju pobjedu u prvim utakmica osmine finala Lige prvaka ostvario je Liverpool porazivši milanski Inter s 2-0 na Anfield Roadu
Vidi originalni članak

Gotovo punih 85 minuta nogometaši Intera uspješno su odolijevali napadima Liverpoola na Anfield Roadu i to iako su od 30. minute igrali s igračem manje zbog crvenog kartona Marca Materazzija. Branič Intera napravio je veliku glupost kada je prekršajem zaustavio Fernanda Torresa i tako zaradio drugi žuti karton. Samo pet minuta Redsima je bilo dostatno da ostvare veliku prednost uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka.
U 85. minuti Dirk Kuyt iskoristio je dodavanje Pennanta s desne strane i zabio za 1-0. Potop Intera i veliko slavlje Liverpoola upotpunio je kapetan Steven Gerrard golom za konačnih 2-0 u 90. minuti utakmice.
Roma je na Olimpijskom stadionu prekinula negativnu seriju protiv Real Madrida. Talijani su uoči večerašnje utakmice tri puta igrali protiv španjolskog prvaka i sva tri puta izgubili.
Loše je počelo i večeras. Real je poveo u 8. minuti kada je Guti pucao s vrha kaznenog prostora, a loptu je u mrežu skrenuo Raul. U 24. minuti sjajna akcija Tottija i Mancinija u šansu je gurnula Davida Pizarra koji silovito zabija za 1-1. Kapetan Totti ključnu ulogu odigrao je i kod pobjedničkog gola Rome. Oduzeo je loptu na sredini terena i precizno proigrao Mancinija koji nesmetano pored nemoćnog Casillasa zabija za 2-1.
Schalke je u AufSchalke Areni odlično započeo utakmicu protiv Porta. Domaćini su poveli već u 4. minuti kada je prvi klupski strijelac Kevin Kuranyi s dvanaest metara udaljenosti zabio za 1-0. No bilo je to sve što se golova tiče u ovom susretu. Ivan Rakitić na travnjaku se zadržao do 76. minute, kada ga je zamijenio Grossmueller. Uz strijelca Kuranyja upravo je hrvatski reprezentativac bio najbolji igrač u dvoboju s portugalskim prvakom.
Nogometaši Chelseaja su na gostovanju kod Olympiacosa rutinski odradili posao i izborili zadovoljavajućih 0-0. Gledatelji nisu vidjeli previše atraktivnog nogometa, tek pokoju šansu iz prekida.

OSMINA FINALA - PRVE UTAKMICE:
Schalke - Porto 1-0 (Kuranyi 4')
Liverpool - Inter 2-0 (Kuyt 85', Gerrard 90')
Roma - Real Madrid 2-1 (Pizarro 24', Mancini 58'/ Raul 8')
Olympiacos - Chelsea 0-0

SRIJEDA, 20. VELJAČE:
Arsenal - AC Milan
Celtic - Barcelona
Fenerbahče - Sevilla
Lyon - Manchester United

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nix_zgd 20.02.2008.

    bem ti chealse...na kladi me s***ali

Komentiraj...
Vidi sve komentare