To je to što me zanima!

Lucescu: Volio bih Barcu u Superkupu, zaslužili smo

Trener Šahtara presretan je zbog velikog uspjeha svoje momčadi, ali i cijele sezone koja je donijela jako puno uspjeha cijelom ukrajinskom nogometu
Vidi originalni članak

Sezona je još bila mlada, a Dinamo Kijev u prvenstvu je debelo bježao. Trener Šahtara Mircea Lucescu bio je na rubu otkaza, sreća da je Rinat Ahmetov njegov veliki obožavatelj.
- Hvala predsjedniku, hvala igračima, hvala cijelom mom timu, hvala navijačima - govorio je rumunjski trener samo koji trenutak nakon što je osvojio Kup Uefe u narančastom Istanbulu.
- Ovo je fantastičan osjećaj, imam potrebu svima zahvaljivati. Osjećam se kao mladić, kao veliki pobjednik - rekao je Lucescu.
Šahtar je poveo, ali i morao igrati produžetke. Asistencija Srne i gol Jadsona donijeli su ukrajinskoj momčadi prvi europski naslov.
- Naša pobjeda je zaslužena, najbolji pokazatelj odnosa snaga na terenu. U prvom poluvremenu smo bili bolji, mogli zabiti još koji gol, a bolji smo bili i na početku produžetka. No tada smo i zabili - rekao je Lucescu, zadovoljan ukrajinskom europskom sezonom:
- I mi i Dinamo Kijev i Metalist igrali smo doista odlično ove sezone u europskim natjecanjima. Sva tri kluba donijela su Ukrajini jako puno bodova, a to će biti važno u budućnosti.
Na početku sezone Lucescu je bio na odlasku, danas je trener sa sigurnom budućnošću. Bit će na klupi Šahtara i u Superkupu, ogledu s pobjednikom finala Lige prvaka.
- Volio bih da Šahtar igra protiv Barcelone. I jedna i druga momčad to su zaslužile - kaže Lucescu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fnatic_zg 21.05.2009.

    Ma razbio je Hiddink moj k... a ne Barcu... ne kenjkaj jure_zd.

  • Cro-Wolf 21.05.2009.

    @Bosnia_80 nikad nisam čuo za te klubove, Mančester, čelzi, barselona, bajern... di ti igraju, u nekoj tvojoj ligi. nauči prvo pisati imena klubova kako treba

  • jure_zd 21.05.2009.

    Barcelona nije zaslužila da igra finale a kamoli da pobjedi u njemu hiddink ju je razbio i sada svi znaju kako igrati protiv nje....bravo srna kapa do poda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare