To je to što me zanima!

Lucho Ibanez ostat će purger: Ostajem u Dinamu zbog ljubavi

Luis Ibanez spremno je odbio ponudu argentinskog Lanusa zbog djevojke Matee koja još nije završila fakultet i na njen je nagovor odlučio ostati i dalje u Dinamu...
Vidi originalni članak

Argentinski Lanus nudio mu je 600.000 eura na godinu, a u Dinamu zarađuje 220.000. No djevojka Matea još nije završila ekonomski studij i na njen nagovor Lucho je odbio unosnu ponudu iz Argentine. Ostat će u Dinamu još najmanje šest mjeseci. “Modri” polako traže nasljednika, vraća se Josip Pivarić

Ne znam, kad bih ocjenjivao izglede da ostanem u Dinamu, oni bi bili 50-50. Možda čak i malo više za odlazak nego za ostanak, rekao je prije nekoliko dana Luis Ibanez.

Argentinski Lanus doveo je Maura Camoranesija, pokušavaju Gabriela Heinzea, a treći “pick” bio im je Dinamov Luis Ibanez.

Slušam djevojku, kako ona odluči, tako će biti. to je moj način razmišljanja, Ibanez će ostati u Dinamu

Argentinici su ga željeli na posudbu, za Copa Libertadores. Za tih pola godine Ibanez bi dobio 300.000 eura. No u Dinamu ne žele ustupiti Argentinca, a želi li ga netko kupiti, Mamići neće tražiti ispod tri milijuna eura. 

Eventualni odlazak Ibaneza razljutio je i njegova “punca”, Darka Alegića, poznatog poudzetnika i nogometnog menadžera.

- Znam za Lanus i još neke klubove, no odmah sam ga nazvao i rekao da ne razmišlja o tome. Moja Matea završava ekonomski fakultet, ostao joj je još diplomski ispit i nije mi na kraj pameti da preseli u Argentinu - rekao je Darko Alegić, Luchov savjetnik.

Rekao sam Luchi: Puno značiš Matei i za tebe je sad najbolja opcija Dinamo, Darko Alegić, Matein otac

Slično razmišlja i Matea, koja je zamolila Luchu da ostanu još neko vrijeme u Zagrebu, odnosno do njene diplome.

- Vjenčanje smo planirali nakon njene diplome, ali još ništa nije određeno. Nisam je još zaprosio, ali kad za to dođe vrijeme, obavit ću normalno, kao i svi. Bez nekih posebnih eksperimenata. Uvijek se trudim da ona bude sretna, onako kako će ona htjeti, tako će biti - rekao je Ibanez.

Šanse za odlazak ili ostanak, po meni, su 50-50, Lucho je dugo dvojio

A Matea je odlučila da je prerano za njegov odlazak u Argentinu, odnosno da je šest mjeseci preveliko razdoblje u kojem bi bili odvojeni... Inače, u Dinamu je najaktualnija tema upravo pozicija lijevog bočnog. 

Nevezano uz Luchov odlazak ili ostanak, čelnici “modrih” razmišljaju o dovođenju Josipa Pivarića (22), njihovog igrača koji je na posudbi u Lokomotivi. Dolaskom Pivarića, Ante Čačić imao bi na raspolaganju dva bočna igrača i barem zaoštrio konkurenciju koju Lucho, barem zasad, nema.

U Dinamu je već domaći

Lucho je jedini lijevi bočni u Dinamu. Mamići ga ne namjeravaju pustiti za manje od 3,5 mil. eura

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Pobitsve 03.01.2012.

    Prijatelju zajebo si se. Emocije prema zenturaci nekoj s kojom ce se razvesti.... Uzivaj u jadnom Dinamu Luchoooo.

  • torca11 02.01.2012.

    nije da ga neće mamić prodat nego ga neće nitko! mamić ga nema kome uvalit! hahahaha! a lucho je ovako veliki hrvat sad će ga provat uvalit u repku!

  • podravacc 02.01.2012.

    ne postaje se purger doseljavanjem u Zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare