To je to što me zanima!

Lučić Baroni odbila rukovanje s Njemicom, kolegice je podržale

Davno sam počela s tenisom i bila sam u mnogim teškim situacijama na terenu i izvan njega, ali svih tih godina nisam vidjela takvo ponašanje tvrdi Lučić Baroni
Vidi originalni članak

Tenski okršaj Mirjane Lučić Baroni i Laure Siegemund svojim je krajem ponudio nesvakidašnje scene.

Popularna Mikica nije se htjela rukovati s Njemicom nakon poraza u 2. kolu WTA turnira u Madridu od 2-6, 6-3, 3-6. Prije nego su krenule moralne prodike s raznih strana, Mirjana je ponudila objašnjenje:

- Toliko ljudi želi znati zašto se nisam rukovala sa suparnicom... Davno sam počela s tenisom i bila sam u mnogim teškim situacijama na terenu i izvan njega, ali svih tih godina nisam vidjela takvo ponašanje. Moja suparnica tri puta je tražila pomoć fizioterapeuta, dva je puta išla na WC, prestajala je igrati usred gemova kako bi dobila još tretmana (uvijek kada sam pobjeđivala), uzimala smiješno puno vremena između poena i vrištala kao životinja na svaku moju pogrešku. I zato to nije bilo nesportsko ponašanje s moje strane. I da, tako se i prije ponašala. To nije prihvatljivo - napisala je Lučić-Baroni.

Javna potpora hrvatskoj tenisačici nije izostala. Javila se Svetlana Kuznjecova:

- Totalno se slažem s tobom. Isto se dogodilo i u mojem meču s njom. Samo naprijed' - napisala je Svetlana Kuznjecova.

Sesil Karatančeva također je imala iskustva sa Sigemund:

- Još si bila i previše pristojna prema njoj. Isto mi se dogodilo na Roland Garrosu i da vam kažem, željela sam je odvući izvan stadiona i prebiti je. To što se nisi rukovala s njom zapravo je sportski potez. Njezinom ponašanju nema mjesta u sportu. Ako želi glumiti, neka ide u Hollywood. Poštujem te - napisala je Bugarka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Filomena 06.05.2016.

    njemici bi trebalo prevrtiti snimku, da se vidi kako se ponaša. pa je pošteno kazniti

  • montello 06.05.2016.

    bahata tenisačica je ta njemica vidim mnoge je mrze

  • kurdika 06.05.2016.

    Vjerujem ja da je to sve tako samo sto Njemica ocito nije presla prag ako se gledaju pravila jer da jeste bila bi diskfalifikovana , Ona se ocito ponasala nesportski i ti si na to njeno ponasanje isto nesportski odgovorila, mnogi bi drugacije postupili . Njen cil je ocito takticke prirode da isprovocira protivnicu i na taj nacin pobjedi , tu treba ili psihicki biti jaci od provokacije ili odgovoriti istom mjerom , nadam se da si sudiji skrenula paznju na to a sad i javnosti pa je za ocekivati da u buducnosti bude kaznjavana pa i diskvalifikovana .

Komentiraj...
Vidi sve komentare