To je to što me zanima!

Lučić: I u 30. godini uživam 
u Wimbledonu, ovo je vrh tenisa

Nije mi teško igrati kvalifikacije. To je dobra priprema za turnir. Igrala sam protiv dobrih tenisačica i to je utjecalo na moj dobar nastup u 1. kolu, kaže Mirjana Lučić
Vidi originalni članak

U čemu je tajna? Jednostavno obožavam ovaj turnir. Wimbledon je vrh tenisa, izjavila je Mirjana Lučić nakon što je izborila 2. kolo u Londonu.

Daleko je od renkinga karijere, godina kad je osvajala WTA naslove. Obiteljska trauma, bijeg od oca, učinio je svoje, nije se maksimalno posvetila tenisu i zato često mora igrati kvalifikacije najvećih turnira.

- Nije mi teško. To je dobra priprema za turnir. Igrala sam protiv jako dobrih tenisačica i to je utjecalo na moj dobar nastup u prvom kolu - rekla je tenisačica.

Da je bila sjajno raspoložena, potvrđuje podatak da je imala 38 winnera. Što je rekord u jednom meču ženskog dijela turnira ovogodišnjeg Wimbledona.

- Sjajno sam se osjećala na terenu. Baš uživam s 30 godina! - izjavila je Mirjana.

Prije 13 godina bila je senzacija u All England Clubu. Fenomenalnim, “razaračkim” tenisom izborila je polufinale u kojem je osvojila set protiv Steffi Graf. Poslije nikako nije uspjela ponoviti sličan rezultat.

- Maksimalno sam opuštena. Nemam nikakvog pritiska - zaključila je Mikica.

Za ulazak u 3. kolo igrat će protiv Marion Bartoli, bivše finalistice Wimbledona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • libeluli 28.06.2012.

    Naprijed Mikica... dokaži da ipak možeš dobro igrati...izadji jednom iz je "sjene" prošlosti..

  • SpužvaBob 28.06.2012.

    stara koka, dobra juha

  • mazaluna 28.06.2012.

    Kaj ta Mikica ima sa Hrvatskom,ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare