To je to što me zanima!

Lučić predala: Povraćalo mi se u meču i nepodnošljivo vrtjelo

Mirjana Lučić Baroni nakon samo pet gemova protiv Ukrajinke Curenko prekinula je polufinalni meč. Pokupila je virus zbog kojeg je povraćala do izlaska na teren
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni nije uspjela izboriti novi finale na WTA Touru, prvo nakon svibnja 2016. u Strasbourgu.

Predala je meč nakon pet gemova zbog zdravstvenih problema. Nakon trećeg gema pozvala je liječnika, koji joj je mjerio tlak, pokušala je nastaviti, ali uskoro je ipak morala prekinuti.

- Pokušala sam sve, nisam osoba, koja će lako odustati. Nemam sreće, pokupila sam virus i povraćala sve do izlaska na teren -  rekla je Mirjana.

Mikica je u polufinalu turnira u Acapulcu igrala, odnosno trebala igrati, protiv sedme nositeljice, Ukrajinke Lesije Curenko.

- Mnogo sam puta pokazala da mogu igrati preko bilo kakve boli, ali sada zaista nisam mogla. Nepodnošljivo mi se vrtjelo i stalno mi se povraćalo. Nisam mogla tako igrati. Uzrujana sam jer sam na ovom turniru sjajno igrala, stvarno usr.. način za okončati ovako dobar niz - rekla je Lučić Baroni.

U polufinalu Acapulca igrao je i Marin Čilić, a suparnik mu je bio Rafael Nadal. Hrvatski tenisač i Španjolac do sinoć su odigrali četiri međusobna meča, a Marin je samo jednom slavio.

Na toj jednoj pobjedi ostao je i nakon petog dvoboja. Nadal je za manje od sat i pol slavio sa 6-1, 6-2. Španjolac je inače kralj Acapulca jer na tom turniru nikad nije izgubio meč, a osvajao ga je dva puta, 2005. i 2013. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Abrakadabra20 04.03.2017.

    Trudna si mozda

  • javorovakapica 04.03.2017.

    A baš ju neće bem ti sreću.

  • buda1211 04.03.2017.

    Bas mi je zao, ali svejedno svaka joj cast. Pokazala je da Australian Open nije bio slucajnost i da je u dobroj formi

Komentiraj...
Vidi sve komentare