To je to što me zanima!

Luda utakmica: Spursi u četiri minute stigli 0-2 pa izgubili...

PRIPREME Roma je vodila 2-0 do 87. minute. Tottenham je izjednačio, ali Marco Tumminello zabio je za pobjedu Rimljana. Tottenham još igra protiv Cityja, a Romu čeka derbi protiv Juventusa
Vidi originalni članak

Nogometaši Rome svladali su Tottenham 3-2 (1-0) u prijateljskoj utakmici na sjevernoameričkoj turneji u New Jerseyu, na stadionu Red Bull, a tri su gola pala u završnih pet minuta dvoboja.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Roma je povela u 13. minuti, kad je Argentinac Diego Perotti zabio iz penala. Turski veznjak Cengiz Under povećao je prednost Rimljana u 70. minuti. No uslijedio je veliki povratak Spursa.

U 87. minuti Winks je smanjio na 2-1, a u prvoj minuti sudačke nadoknade Nizozemac Vincent Janssen izjednačio je na 2-2. Još se nije stišalo slavlje navijača engleskog premierligaša, kad je minutu poslije 18-godišnji Marco Tumminello za  3-2 i pobjedu Rome.

Do kraja američke turneje Tottenham još čeka dvoboj protiv Manchester Cityja u subotu, točno u ponoć po srednjoeuropskom vremenu, na stadionu u Nashvilleu, dok će Roma igrati u nedjelju (22 sata) protiv Juventusa u Fox u predgrađu Bostona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LIJEPA LI SI 26.07.2017.

    Ovakve utakmice se igraju samo radi kladionica , nemaju one veze s pripremama i stvarnim stanjem kluba . . . .

  • cityzent 26.07.2017.

    Pppff

Komentiraj...
Vidi sve komentare