To je to što me zanima!

Luda utakmica: To je jedna od pobjeda koja se zauvijek pamti

Pobjedom nad Žalgirisom pokazali smo da možemo pobijediti najbolje, rekao je Gelabale, najbolji igrač Cedevite u pobjedi protiv Žalgirisa nakon dva produžetka
Vidi originalni članak

U sportu se pamte velike pobjede. Ova protiv Žalgirisa je jedna takva. Ona koja zauvijek ostaje, rekao je gazda Cedevite Emil Tedeschi.

Cedevita se dvaput spašavala, Wright i Gelabale dvaput su pogađali za produžetke, a Cedevita je konačno slavila nakon drugog produžetka 108-106.

- Ovakve sjajne utakmice dovest će nam navijače. Vjerujem da će ih Cedevita ovakvim igrama na svakoj utakmici imati sve više - dodao je Tedeschi.

Drugom pobjedom u Euroligi Cedevita je zadržala šanse za ulazak u Top 16.

- S matematikom sam inače slab, ali jasno mi je da ako pobijedimo u Milanu da bi mogli biti “unutra”. Svaka utakmica je fešta i zato uvijek moraš biti dobar jer samo onda možeš mirno spavati - rekao je trener Cedevite Božo Maljković.

Fantastičan je ponovo bio Mickael Gelabale koji je imao “double-double” učinak, zabio je 23 koša i imao 10 asistencija.

- Bila je ovo luda utakmica, jednu ovakvu sam odigrao na Olimpijskim igrama s Francuskom protiv Španjolske. Pobjedom nad Žalgirisom pokazali smo da možemo pobijediti najbolje - dodao je Gelabale.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marshall law 16.11.2012.

    znaci gledam utakmicu,i odgledam prvi produzetak i krene drugi,cedevita pocne gubit,ja gubim zivce odem se otusirat i oni pobjede,zasto Bože sam otisao? :S

  • svraka 16.11.2012.

    Bravo šjor Božo. Možete sve prebaciti na igrače ali znamo da je to Vaša pobjeda. Ako Vam daju dovoljno vremena nadam se da ćete stvoriti opet jednu veliku momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare