To je to što me zanima!

Ludi Nizozemac spojio ugodno i korisno: Hranio dijete na tribini

Nije se Nizozemcu vjerojatno svidjelo što mu je žena dala dijete na čuvanje baš taj dan kad je kupio ulaznicu za tekmu, ali što je, tu je. Utakmica se ne propušta
Vidi originalni članak

Dok su se Nizozemci naganjali po terenu u sklopu 29. kola Eredivisie, kamera je uhvatila poprilično neobičan prizor na tribinama. 

Znamo svi koliko je muškarcima bitan nogomet, ali ovaj stasiti Nizozemac otišao je korak dalje. Nije mogao propustiti meč Rode i PEC Zwolle u četvrtak navečer, a kako mu je žena vjerojatno ostavila dijete na čuvanje, stavio je bebici zaštitne slušalice i doveo ju na utakmicu.

Pokazao je zavidnu sposobnost multi-taskinga i jednim okom 'škiljio' događanja na travnjaku, a drugim pazio kada će mu dijete dati znak da mu je dosta mlijeka za taj dan. Možda Nizozemac u ruci drži nasljednika Van Gaala, s obzirom da se 'uči' na nogomet dok je još u pelenama, doslovno.

Roda je pobijedila taj susret 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • HellBoy_1 09.04.2017.

    on nije lud, ali ona livo do njega e o njoj bi se vec dalo raspravljat hahha, pazi pogleda.....

  • svilanovac 08.04.2017.

    Ne kuzim zasto je on sad tu lud??? Doveo dite na tekmu Dite ima zasticene usi Dite nije gladno Ne kuzim o cemu se radi Mozda je covjek htio dovest dite na tekmu Wtf?????????

  • ha eto 08.04.2017.

    Ihaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare