To je to što me zanima!

Ludi za Hrvatima: Hertha sad želi Klasnića i Kalinića

Klub u kojem igraju dva Hrvata, Josip Šimunić i Marko Babić, već razmišlja o pojačavanju napada za sljedeću sezonu, a zanimaju ih Klasnić i Kalinić
Vidi originalni članak

Vodstvo Herthe iz Berlina već razmišlja o pojačanjima za sljedeću sezonu, a oko su bacili i na Ivana Klasnića. Napadača kojem ne ide u Nantesu vide kao idealnu zamjenu za Marka Pantelića, koji će na kraju sezone sigurno promijeniti sredinu. Prema pisanju francuskih medija već su obavijestili Nantes da žele otkupiti Klasnićev četverogodišnji ugovor. Do prije nekoliko tjedana Klasnić je ponavljao kako misli ugovor s Nantesom ispuniti do kraja, te da se na Azurnoj obali osjeća odlično. Ostaje vidjeti hoće li tako razmišljati na kraju sezone i hoće li tad vodeći ljudi kluba još uvijek računati na njega.
Osim za Klasnića Hertha se zanima i za hajdukovog napadača Nikolu Kalinića, no još nije kontaktirala vodstvo kluba s ponudom. U ovom trenutku razmatraju i mogućnosti dovođenja Peguyija Luyindule (29) iz PSG-a i 21-godišnjeg napadača Grasshoppersa Marcela Bobadille.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maser 27.02.2009.

    Ma otkad je to Nantes na Azurnoj obali ?

  • nino29 26.02.2009.

    obadva su dobra ali kalinić je bolji

  • Knight Cross 26.02.2009.

    kaj Kalinića? kaj im treba neko da im puca penale 13 golova 11 iz penala nezna niš drugo! ako se zapravo gleda MAndžukić je zabio najviše zato što nije ni jedan iz penala nego sve iz igre!

Komentiraj...
Vidi sve komentare