To je to što me zanima!

Ludilo! Trice sa sirenom preko cijelog terena i dva produžetka

Trica za produžetke manje od četiri sekunde prije kraja, trica preko cijelog terena u sa sirenom prvog produžetka, trica sa 10 metara uz faul... Svega je bilo u Bugarskoj!
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su se diljem Europe igrale kvalifikacije za košarkaški Euro, a nigdje nije bilo luđe nego u Bugarskoj. Domaći su dočekali Latvijce pa odigrali dva produžetka, a navijači i uživali i kosu čupali dok se pred njihovim očima odvijao triler na parketu.

Trica za produžetke manje od četiri sekunde prije kraja, trica preko cijelog terena u sa sirenom prvog produžetka, trica sa 10 metara uz faul... Svega je bilo u Bugarskoj!

Najprije su Bugari, uz oduševljenje na tribinama, 3,9 sekundi prije kraja izjednačili na 85-85. Onda je Latvija, u zadnjoj stotinki prvog produžetka, zabila preko cijelog terena za pobjedu poslije četiri odbijanja lopte po obruču, ali lopta je koju stotinku prekasno izbačena iz ruke pa je ostalo 96-96 i igrao se još jedan produžetak... A Bugari su koju sekundu ranije promašili slobodno za pobjedu!

U drugom produžetku, kod vodstva 105-103, Bugari su 12 sekundi prije kraja zabili tricu sa faulom s 10 metara i dobili dodatno slobodno za konačno rješenje priče koja je nakon dva produžetka okončana ovako: Bugarska vs Latvija 110-104. Bombon od utakmice!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 25.02.2020.

    Nope, krivo. Na kraju prvog produžetka je rezultat bio 96-96 prije promašenog slobodnog. Trica sa vlastite polovice nije priznata nakon pregledavanja snimke. Da je Latvijac pola sekunde ranije ispustio loptu trica bi vrijedila i drugog produžetka ne bi bilo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare