To je to što me zanima!

Ludilo u Recifeu: Navijači su pjevali igračima pred hotelom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ispred hotela u kojem su smješteni 'kockasti' stigli su navijači iz Crikvenice, razvili veliki transparent te uz pjesmu i skandiranje pozdravili hrvatske reprezentativce...
Vidi originalni članak

Hrvatske reprezentativce u Recifeu motivirali su i navijači. Ispred hotela u kojem su smješteni 'kockasti' stigli su navijači iz Crikvenice, razvili veliki transparent te uz pjesmu i skandiranje pozdravili reprezentativce pred kojima je utakmica protiv Meksika koja odlučuje o putniku u osminu finala. Navijače  ispred hotela snimio je Gordon Schildenfeld i postavio na svoj Instagram profil. 

Izbornik Niko Kovač i igrači izjavili su da s velikim samopouzdanjem čekaju utakmicu protiv Meksika u kojoj Hrvatska mora pobijediti, dok je Meksiku za prolaz u drugi krug dovoljan i neriješen rezultat. 

- Meksiko nije dobio gol? Pa što onda? Za sve postoji prvi put. Mi ćemo naći načina kako da im zabijemo, u to sam uvjeren. Zašto? A što bih trebao reći? Da smo došli izgubiti od Meksika. Zabijao je Mandžukić i većim i slavnijim golmanima no što je Ochoa - pun je samopouzdanja fantastični Luka Modrić koji će ponovno biti jedan od najvažnijih igrača Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • prajdali 23.06.2014.

    AJMOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Hrvatska do groba!!!!

  • realna 23.06.2014.

    Ajmo dečki, ajmo vatreni po pobjedu ! ! !

  • marko357 23.06.2014.

    SAMO OČEMO POBJEDU,nema se više ništa za reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare