To je to što me zanima!

Ludilo u Zadru: Vrsaljko vozio jet-ski, Subašić se malo kupao

Vatreni su se na pozornicu na Forumu, ispred crkve sv. Donata, popeli oko 21.40 sati kada su, zajedno s euforičnim Zadranima, otpjevali "Moju domovinu"...
Vidi originalni članak

Deseci tisuća Zadrana dočekali su u utorak navečer "svoju dicu", vatrene nogometaše Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka, Dominika Livakovića. Gotovo dva sata probijali su se  do pozornice na Forumu do koje su krenuli brodom.

Dugu plovidbu uz zadarski Poluotok, tijekom koje nije nedostajalo pjesme i odličnog raspoloženja, naš vrata Danijel Subašić skratio je kupanjem u moru, a Šime Vrsaljko provozao se na jet-skiju. I on je nakon toga, na kratko, završio u moru.

MODRIĆ PRED ZADRANIMA: 'Oduševljeni smo, nadam se da će ovo pokrenuti Hrvatsku...'

Pravi krkljanac nastao je čim su reprezentativci stigli pred binu. Skandirala su se njihova imena i pozdravljali su ih, a onda su svi htjeli biti malo bliže. Djeca u kockastim majicama pokušala su se progurati u crkvu svetog Donata gdje su srebrni nogometaši došli na kratku okrjepu. Okupljene su voditelji upozorili da ne ispaljuju signalne rakete jer iznad okupljenih lete četiri borbena zrakoplova marke Kiowa.

Vatreni su se na pozornicu na Forumu, ispred crkve sv. Donata, popeli oko 21.40 sati kada su, zajedno s euforičnim Zadranima, otpjevali "Moju domovinu". 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • DALMATINKA 17.07.2018.

    Vrsaljko veseljko haaaa to šime...vratija se šime a di je bija...to dečki naši

  • iv27 17.07.2018.

    Nema lipseg mora do nasega, naravno da se treba okupati, sto je tu cudno ??🤔 bravo decki 👍👍😜

  • nerminius 17.07.2018.

    Joj, e dajte više, pretjerujeno u svemu pa i u ovome. Dosta je bilo, slavilo se, idemo dalje. Ovo je sad već iracionalno, pročitajte si naslov svog članka, Suba se malo okupo, a Šime se provozo na jet skiju....... De više prekinite, imajte granicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare