To je to što me zanima!

Ludnica u svlačionici: Srušili Messija i slavili uz Thompsona

Svi do jednog u svlačionici Vatrenih istaknuli su važnost zajedništva ove momčadi, a slavlje u svlačionici nije prestalo još dugo nakon velike pobjede protiv Argentine (3-0)
Vidi originalni članak

Kakva je atmosfera u svlačionici? Slavi se, ali nema euforije, pred nama je sada utakmica s Islandom i njih želimo pobijediti, imamo nekih neriješenih računa s njima, rekli su Dejan Lovren i Danijel Subašić nakon velike, vjerojatno i najveće pobjede ove generacije.

U Nižnjem Novgorodu je Hrvatska razbila Argentinu, plasirala se u osminu finala i najavila velike stvari u Rusiji. Već na terenu prekrasnog stadiona u Nižnjem Vatreni su slavili, pozdravljali se s navijačima, uživali u utakmici koju će pamtiti cijeli život.

A onda se slavlje preselilo u svlačionicu. Dalićeve igrače, naravno, preplavile su emocije, a kako je to izgledalo prije tuširanja otkrio je Dejan Lovren u videu.

Slavilo se uz pjesmu, svirao je Thompson, a ludnicu je predvodio sinoć fantastični Dejan Lovren. Uostalom, pogledajte sami u videu kako je to izgledalo...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 306

  • max2017 22.06.2018.

    lijepa li si........

  • nijetebriga 22.06.2018.

    Da su zajedljivi pjevali bi, Don't cry for me Argentina..nisu jer protivnika respektiraju..

  • Saguaro 22.06.2018.

    sad thomoson da ovce svrsavaju, a u slobodno vrijeme cajkuse susjedne i omiljene vam drzave!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare