To je to što me zanima!

Ludost? Ne, primjer svima. U Zagrebu svirale pisme Hajduka

Na utakmici Splita svirale su pjesme Dinama, a nešto ranije i pjesme Hajduka na utakmici Dinama. Takve scene događaju se na utakmicama odbojkašica Prve hrvatske lige - bez ijednog incidenta
Vidi originalni članak

Hajdučke pisme u Zagrebu, a Dinamove popevke usred Splita? Zvuči kao neka dobra zafrkancija! Pogotovo kada se situacija dodatno začini pa umjesto nogometa ubaci 'riječ je o odbojci, a ne o nogometu'. Da, možeš misliti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali, ustvari je riječ o ženskoj odbojci. I atmosferi kakva je uzor svima, pogotovo 'starijoj braći' s nogometnih travnjaka.

O čemu se radi? Prije nekoliko dana su se na utakmici Prve hrvatske lige odbojkašica Splita, koje inače svoje utakmice igraju na Poljudu, ali su se zbog prokišnjavanja krova preselile u OŠ Ravne njive, s razglasa puštale pjesme BBB-a kao znak dobrodošlice odbojkašicama Dinama protiv kojih su igrale.

Iste scene viđene su i u Zagrebu nešto ranije kada su njih organizatori i odbojkašice Dinama dočekali pjesmama Torcide! Glasni navijači Dinama, obgrljeni šalovima i rekvizitima modre momčadi susret su odgledali u miru i bez ijednog incidenta.

Lijepe slike i vrlo poučne poruke došle su s utakmica odbojkašica. Geste na koje bi se oni nogometni hajdukovci i dinamovci trebali ugledati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mozak 29.12.2018.

    Hajdučke pisme su inače najpopularnije u cilom svitu, svi ih pjevuše, pa i u Zagrebu, dok su Dinamove popevke dosta neslušljive, više zvuče kao naricaljke...Šta je, je....!

  • 29.12.2018.

    Torcida definitivno ima bolje zene 🤣

  • kopic_na_zici 29.12.2018.

    Cure sad se pazite onih “hrabrih mangupa” iz torcide i bbb

Komentiraj...
Vidi sve komentare