To je to što me zanima!

Luisu Suarezu dvije tekme kazne zbog grubog starta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U nedjeljnom porazu od Twentea Ajaxov igrač Luis Suarez grubo je startao na Cheikha Tiotea. Zaradio je crveni karton i dvije utakmice kazne
Vidi originalni članak

Ajaxov urugvajski napadač Luis Suarez propustit će dvije uvodne utakmice Eredivisije zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici nizozemskoga Superkupa. Podsjetimo da je najbolji strijelac nizozemskog nogometnog prvenstva u prošloj sezoni u nedjeljnom porazu od Twentea (bilo je 1-0) grubo startao na veznjaka suparničke momčadi Cheikha Tiotea.
Taj se potez igrača koji se "proslavio" i rukometom tijekom Svjetskoga prvenstva nimalo nije dopao Nizozemskom nogometnom savezu koji ga je kaznio dvjema utakmicama neigranja. Odradit će ih Suarez na startu sezone kada Ajax u prvome kolu gostuje kod Groningena, a potom dočekuje Vitesse.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Harun32 02.08.2010.

    Cini mi se da bi samo trebalo dozvoliti klizece startove u sesnastercu a na drugim dijelovima terena zabraniti ili da se za ovakve startove bez obzira gdje se desili pored crvenog kartona dosudi i penal :). Mislim da bi tada se vise izbjegavali ovakvi startovi.

  • davorg 02.08.2010.

    pa 1000 puta je gori onaj start sinise linica na mandzukicu u finalu kupa

  • CR9 02.08.2010.

    strasno...svako malo vidim takve faulove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare