To je to što me zanima!

Iznudio crveni i smijao se: Kao umirući labud se valjao po travi

Rafael ga je 'pokosio' i vjerojatno bi dobio crveni karton i bez Luizove glume. No, Brazilac se bacio na teren i bezobrazno glumio ozljedu no kamera je uhvatila smijeh
Vidi originalni članak

Igrala se 89. minuta utakmice između Manchester Uniteda i Chelseaja, a gosti su na Old Traffordu vodili 1-0. David Luiz bio je u obrambenoj akciji, a u duelu je toliko naživcirao Rafaela da ga je ovaj 'opalio' po nogama.

Vjerojatno bi dobio crveni karton i bez Luizove glume no Brazilac se bacio na travnjak i bezobrazno glumio ozljedu. Ipak, kamera je uhvatila njegov prikriveni smiješak. 

Engleski savez će ga sigurno kazniti, a odmah po završetku utakmice ga je 'napao' i Alex Ferguson.

- Kakav je on profesionalac? Smijao se, to nije dobro. Bacio se na teren i valjao se poput umirućeg labuda - rekao je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • formet 07.05.2013.

    Uspio je isprovocirati maloga Rafaela,svaka mu cast,naravno lakat nije nitko vidjeo,prvenstveno sudac tako da je dokazao kakav je covjek,moze biti sretan sto jedan roy keane ili stam ne igraju vise,pojeli bi ga!ONE UNITED!

  • Picajzlo Merkurčić 07.05.2013.

    Kao umiruci labud, ja ne vjerujem ovo koda je balet

  • formet 06.05.2013.

    david luiz je smijesan igrac,lik nece nikada dostici stopere kao sto su vidic,puyol,terry nesta,a pritom ne mislim samo na kvalitetu u defenfivnom smislu nego kompletno kao igrac!ispao je nekoliko puta smijesan dok je igrao za chelsea tako da se od tog covjeka ne moze nista vise ocekivat,njegovo zalaganje na terenu nema veze s nogometom,majstor ima potrebu biti u centru pozornosti!gdje je chelsea gledala kad ga je kupovala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare