To je to što me zanima!

Luka bolji od Pepea i Ramosa: Oduzeo najviše lopti u Realu!

Luka Modrić je igrač s najviše oduzetih lopti u Realu, objavio je madridski klub na svojoj službenoj stranici. Luka je oduzeo 96 lopti, Pepe 76, a Sergio Ramos 75...
Vidi originalni članak

Luka Modrić zaludio je navijače Reala. Hrvatski veznjak svojim dobrim nastupima u dresu madridskog Reala natjerao je Carla Ancelottija da ga uvrsti u početni sastav. Španjolci ne mogu zamisliti momčad Reala bez Hrvata u njemu. Pokazuje to i nedavna naslovnica Marce na kojoj je bio upravo naš Luka.

A koliko je hrvatski reprezentativac bitan madridskom klubu pokazuje i podatak objavljen na službenoj stranici Reala. Tamo stoji da je Modrić igrač s najvećim brojem oduzetih lopti u Realu u utakmicama Primere. Luka je uvjerljivo prvi s 96 oduzetih lopti, drugi je Pepe sa 76 oduzimanja, a treći Sergio Ramos (75).

Real je ranije na svojoj službenoj stranici objavio kako Luka Modrić u utakmicama Primere ima više od 90 posto točnih dodavanja. 

- Osjećam se sjajno. Trener mi vjeruje i to je sigurno jedan od razloga što igram puno bolje. Imam i odličan odnos s navijačima. Bilo bi sjajno kad bismo ove godine za njih osvojili deseti naslov u Ligi prvaka - rekao je Modrić nedavno za Marcu.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • zosorli 31.12.2013.

    Luka sve nja bolje u 2014god.puno zdravlja i srece!!!!! Takoder i svima ovdje koji komentiraju puno zdravlja i srece u Novoj 2014!

  • lukica24 30.12.2013.

    naš kralj!

  • marban 30.12.2013.

    Luka Modrić je precijenjen igrač, zanima me kad će početi pisati da je bolji i od Ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare