To je to što me zanima!

Luka Bonačić je zbog sukoba s igračima dobio otkaz u Iranu

Iranski mediji pišu da je Luka Bonačić dobio otkaz zbog sukoba s nekoliko ključnih igrača Sepahana. Bonačić se rastao s klubom sporazumno nakon deset tjedana...
Vidi originalni članak

Luka Bonačić više nije trener iranskog nogometnog prvoligaša Sepahana, nakon deset tjedana sporazumno se rastao s klubom zbog niza slabih rezultata No, iranski mediji pišu da razlog otkaza nisu samo loši rezultati, već i sukob s nekoliko ključnih igrača.

Sepahan je aktualni iranski prvak, ali trenutačno su tek petoplasirana momčad prvenstva, dok su iz Azijske lige prvaka ispali u četvrtfinalu od katarskog Al Sadda.

Prvu utakmicu Katarani su dobili za zelenim stolom 3:0 jer je za Sepahan igrao nogometaš koji nije smio nastupiti, a u uzvratu je Bonačić upisao pobjedu 2:1.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 18.10.2011.

    Bonacic nije los trener ali je njegov problem arogantnost a to nigdje ne prolazi pa tako ni tamo Luka jezik za zube i biti ce dobto !!!

  • drogba11_1 17.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare