To je to što me zanima!

Real objavio: Modrić potpisao novi ugovor do 2018. godine

Modrić je potpisao novi četverogodišnji ugovor s Realom do 2018. Na Santiago Bernabeu stigao je u ljeto 2012. Ovo je samo pokazatelj koliko je važan klubu...
Vidi originalni članak

Luka Modrić potpisao je novi ugovor s Realom, objavio je madridski klub. Hrvatski veznjak potpisom se obvezao na još četiri godine u dresu "kraljevskog kluba". 

- U 106 utakmica u dresu Reala Luka Modrić osvojio je Ligu prvaka, Kup Kralja, europski Superkup i španjolski Superkup. Zabio je šest golova, a utakmicom protiv Atletica počeo je treću sezonu na Santiago Bernabeuu. Debitirao je 29. kolovoza 2012. godine protiv Barcelone u Superkupu - stoji na stranici Reala.

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama u ljeto 2012. godine, a nakon početnog privikavanja, postao je nezamjenjiv "kotačić" madridske momčadi. Mourinho nije mogao zamisliti momčad bez njega, a ne može ni Carlo Ancelotti. Luka je "zabetonirao" mjesto u sredini terena, a potpis novog ugovora pokazuje koliko ga cijene ljudi u klubu.

S obzirom da je Real ovoga ljeta doveo sjajnog veznjaka Tonija Kroosa iz Bayerna i kolumbijsku senzaciju sa SP-a u Brazilu, Jamesa Rodrigueza, potpis novog ugovora s hrvatskim veznjakom pokazatelj je koliko je Luka Modrić cijenjen u klubu. 

Modrić je i dalje čovjek oko kojeg počinju sve akcije Reala. Protiv Atletica  je pokazao kako može igrati zadnjeg veznog, ali i na desnoj strani, ako to od njega trener zatraži.

Hrvatski veznjak izašao je u prvoj utakmici Superkupa u 78. minuti. Iako nije bio na onoj prepoznatljivoj razini, navijači na Santiago Bernabeuu ustali su i zapljeskali. Zadužio ih je Luka svojim predstava u dresu Reala, a to će raditi još četiri godine.

- Svaki put kad dobije ovacije, Luka to zasluži. Spektakularan je igrač. On je balans naše igre i sigurno mu ove ovacije nisu zadnje - pohvalio je Luku Carlo Ancelotti.

Modrić bolji dribler od Ronalda

Od 91 igrača u španjolskoj ligi prošle sezone koji su pokušali preko 50 driblinga, Luka Modrić imao je najbolju uspješnost. U 70,7 posto situacija prošao je svog čuvara. 

Luka je u dresu Reala zabio šest golova. Zanimljivo, svih šest izvan šesnaesterca.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • robert borić 20.08.2014.

    luka je završio s realom najkasnje na zimu

  • kresimirvulic 20.08.2014.

    Još da mu kosa naraste.... bravo Luka :)

  • Mthesecond_ It_s ok 20.08.2014.

    Još pamtim njegove utakmice s početka kad je izgledao kao izgubljen na terenu,kad je pogledavao oko sebe s nekim strahom,kao da nije ni znao gdje se nalazi,kao da je bačen s nebesa :) Baš ga je neobično bilo za vidjeti,ne pamtim da sam ikad vidio tako plašljivog igrača...Izgledalo je kao da se neće dugo zadržati tamo,kao da mu nema spasa,al malo po malo se ohrabrio stekao iskustvo i postao skoro pa nezamjenjivi igrač Reala,iznenadio nas sve...I ovo mu je najbolja nagrada za tu preobrazbu i sav trud koji je uložio...Bravo za našeg Lukicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare