To je to što me zanima!

Luka je spreman za pripreme, ne želi govoriti o Rafi Benítezu

Spreman sam za pripreme, hvala Bogu. Do priprema će sve biti dobro, obznanio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji boravi na odmoru u Dubrovniku sa ženom
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić u iščekivanju početka nove sezone nalazi se na odmoru u Dubrovniku. Sa suprugom Vanjom jučer je stigao u gradsko središte dovezavši se luksuznom jahtom, a danas se susreo i s novinarima.

- Evo, tu sam već dva dana, na odmoru sam sa suprugom i s kumovima. Uvijek nam je lijepo doći u Dubrovnik, nije me bilo već nekoliko godina, tako da mi je sad posebno lijepo i gušt doći. Uživamo, ljudi su jako ugodni prema meni - rekao je Luka, prenosi RTL.

Hrvatski reprezentativni veznjak ozlijedio se još 18. travnja na prvenstvenoj utakmici protiv Málage, zbog čega je propustio cijelu završnicu sezone u kojoj je Real Madrid ostao bez ijednog od tri velika trofeja. Ipak, vratit će se spreman na pripreme "kraljeva" koje počinju 10. srpnja.

- Spreman sam, hvala Bogu što je sve u redu. Do priprema će sve biti dobro.

Madriđanima je umjesto Carla Ancelottija na klupu stigao donedavni trener Napolija Rafael Benítez, ali Modrić nije htio komentirati promjenu šefa.

- Nemojte o tome, molim vas. Nije da ne smijem, na odmoru sam, uživam i to je to. Bolje da o drugim stvarima ne govorim - poručio je Modrić i zaključio:

- I dalje sam u Hrvatskoj, bit ću većinom kući u Zadru. Ostajem na Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tkalc 19.06.2015.

    da se nije ozlijedio carlo bi još bio trener

  • flori 19.06.2015.

    Ima lijepu majcu!!

  • DruceLee 19.06.2015.

    koji listovi bajo moj

Komentiraj...
Vidi sve komentare