To je to što me zanima!

Luka je Tottenham izabrao zbog prijatelja Eduarda

Tražio ga je Newcastle no presudio je Eduardo. Modrić je s bivšim suigračem u sjajnim odnosima i želio je biti što bliže prijatelju iz Dinama
Vidi originalni članak

Tottenham u posljednjih osam utakmica ima samo jednu pobjedu, ali revolucija momčadi s White Hart Lanea počinje sljedeće sezone. Tada će dres odjenuti Luka Modrić, stoji u tekstu Peoplea. Nakon utakmice u obližnjim pubovima nije se razgovaralo o krizi Tottenham, već samo o Luki Modriću.
- Pravi potez, oteti igrača Arsenalu, Newcastleu i najvećim europskim klubovima nevjerojatna je stvar - komentirali su navijači za People. Klupske ambicije porasle su filmskom brzinom, ostanak Berbatova sad više nije upitan, a navijači već skladaju pjesme o bivšem Dinamovu kapetanu.
- Ostalo je još par sitnica i Modrić će biti naš igrač. Presretni smo - rekao je trener Juande Ramos. Kao razlog Modrićeva dolaska na White Hart Lane, spominje se Eduardo, napadač najljućeg rivala Arsenala.
- Tražio ga je Newcastle no presudio je Eudardo. Modrić je s bivšim suigračem u sjajnim odnosima i želio je biti što bliže Brazilcu. Upravo je to jedan od najvažnijih razloga zašto je izabrao Sjeverni London - piše kolumnist Tom Hopkinson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • purgericazg 27.04.2008.

    Zao mi je sto je otisao,ali to je bolje za njega,njegovu karijeru i buducnost!

  • kubrick 27.04.2008.

    Sretno ti Luka, igrac takvog profila samo je propadao u Dinamu odnosno u HNL-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare