To je to što me zanima!

Luka Modrić: Bez brige, ostalo je snage i za Izrael!

Zadovoljan sam skupinom u Ligi Uefe, sad nam je cilj prezimiti u Europi, rekao je Luka Modrić, koji je pričao o reprezentaciji i uspjehu Dinama
Vidi originalni članak

Nije baš oduševljen što su ga novinari tražili po Čatežu. Ipak, pristao je na pitanja, ali pod uvjetom da ga ne pitaju o splitskom derbiju, odnosno napadu na roditelje i “razgovoru” s Torcidom. Sve ostalo - dopušteno.
- Sad se već dobro osjećam iako to koljeno i dalje malo boli. No na to sam već naviknuo, boli nakon svake utakmice, ali kako dani prolaze, tako bol jenjava - kazao je Luka Modrić, koji nikako nema prava na odmor. Ajax, Hajduk, Izrael, tri “sudbonosne” utakmice zaredom.
- Najbolje bi bilo kad bih se dva-tri tjedna mogao odmoriti, tad bih izliječio to koljeno. No to ne mogu, ali se ne brinem. Ostalo je još snage za Izrael, bez brige.
Ove je sezone počeo redovito zabijati.
- Da, zabio sam devet u HNL-u, stvarno me krenulo. Popravio sam realizaciju, tu mnogo pomažu i svi ti penali koje sam zabio. Na sreću, još nijedan nisam promašio.
Nije želio predviđati subotu u Maksimiru:
- Teško je reći kakva nas utakmica čeka, lakša ili teža od one u Tel Avivu, samo znam da nam je ključna, da moramo pobijediti. Nije bitno ni hoćemo li zabiti tri, četiri ili jedan, bitni su samo ti bodovi.
Osmijeh je osvanuo na licu kad je vidio ždrijeb Uefine lige:
- Dobro je, zadovoljni smo svi. Protivnici su kvalitetni, daleko od toga, ali se sa svima može igrati. Puni smo samopouzdanja i želimo prezimiti u Europi.

BILIĆ ĆE RISKIRATI S JEDNIM NAPADAČEM
Eduardo, Mladen Petrić i Boško Balaban otišli suu utorak u Zagreb na ultrazvuk. U Čatež su se malo kasnije vratile jedna dobra i jedan loša vijest.
- Eduardo će sigurno biti dobro i spreman za subotnju utakmicu - rekli su Slaven Bilić i dr. Bahtijarević. Međutim, izgleda da je Malden Petrić ipak sve dalje od momčadi za Izrael.
- On i Balaban su 'tu negdje’, još će raditi odvojeno, u četvrtak ćemo znati mogu li igrati u subotu. Teško da će obojica, prije samo jedan. Samo ćemo s jednim riskirati, nećemo staviti dvojicu - rekao je izbornik Bilić.
No ako su Petrić i Balaban “tu negdje”, to ipak nije baš dobro. Jer Boško Balaban je u nedjelju već gotovo izbrisan s popisa. Zbog ozljede...

KASHTAN IZNENADIO BILIĆA
Činjenica da je Dror Kashtan, izraelski izbornik, s popisa izostavio čak devet igrača koji su bili na utakmici s Engleskom prije mjesec dana i sedam koji su igrali protiv nas iznenadila je Slavena Bilića.
- Pratim ih već godinu dana, znam sve o njihovim igračima, a sad za neke nisam čuo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rudex 10.10.2007.

    Ma nema problema, rješavamo taj Izrael s pola snage...

  • otrodotro 09.10.2007.

    Kakav je ovo naslov,znaci poslije zidova vjesa kopacke o klin,pa tek je pocela sezona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare