To je to što me zanima!

Luka Modrić: Dinamo i Real u Superkupu? Da, ako Bog da...

Opjevana pobjeda Hrvatske protiv Španjolske (3-2) na prepunom Maksimiru nastavljena je dobrim raspoloženjem u mix zoni. Tamo se kapetan Modrić osvrnuo na teško ostvariv, ali moguć susret u Superkupu
Vidi originalni članak

Dinamo i Real u finalu Superkupa? Da, ako Bog da, rekao je Luka Modrić na pomalo sanjarski prijedlog o mogućem Uefinom Superkupu. To bi se dogodilo ako Real osvoji Ligu prvaka, a Dinamo Europsku ligu. Zvuči poprilično neostvarivo, ali, zašto ne sanjati?

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida dao je sve pohvale aktualnom hrvatskom prvaku na ostvarenjima u Europi.

- Fenomenalno, svaka čast dečkima i klubu. Zaslužili su to. Ekipa s novim trenerom ima i glavu i rep, ja im želim sreću u šesnaestini finala i nadam se da će otići korak dalje.

Njegov je Real Madrid dao ugovor Santiagu Solariju do 2021. godine, a Luka je zadovoljan novim trenerom.

- Super je. Došao je i prve četiri utakmice s njim smo odigrali dobro, nadam se da ćemo nastaviti tako.

O najljepšim mogućim raspletima klupskih europskih natjecanja razmišljat će kasnije jer ga već u nedjelju čeka još jedan izazov, 'gordi albion na hramu nogometa'. Utakmica protiv Engleske stiže dva dana nakon Španjolske, a ulog je velik.

- Meni se sviđaju ove velike utakmice, samo nam je prebrzo došlo nakon SP-a. Ali ovo je dobro jer se nekim ekipama lakše plasirati na Euro. Samo prebrzo utakmice dolaze - igraju se četvrtkom i nedjeljom, jedan dan između utakmica više bi bio super, ali vjerojatno i klubovi traže da se igrači vrate. Prije smo se vraćali 2-3 dana prije utakmica i klubovi s tim nisu bili zadovoljni. Super je da smo u situaciji da se možemo nadati finalnom turniru. Hrvatski nogomet je zaslužio da godinu zaokružimo na najbolji mogući način - završio je veznjak Reala.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • burek. 16.11.2018.

    haha čuj dinamo i real u superkupu hhahah nema šanse, real je očajan

  • juniorx1 16.11.2018.

    Kako nam je krenulo ove godine u nogometu,Dinamo ce osvojit Europsku ligu

  • mr.perfected 16.11.2018.

    Obiteljski tip. Domoljub. Vjernik. Gospodin čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare