To je to što me zanima!

Luka Modrić igra prijateljsku utakmicu protiv Kaizer Chiefsa

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić zaigrat će za svoj Tottenham na sutrašnjoj pripremnoj utakmici u Južnoj Africi protiv tamošnjih Kaizer Chiefsa...
Vidi originalni članak

Iako je javno izrazio želju za odlaskom i predao službeni zahtjev da ga se pusti iz kluba, izgleda da će Modrić pokazati koliki je profesionalac kada će sutra (subota) zaigrati u prvoj pripremnoj utakmici Spursa. Podsjetimo da je Tottenham odbio i posljednju, 27 milijuna funti tešku ponudu Chelseaja nakon čega je Modrić i predao već spomenuti zahtjev u kojem traži da ga se pusti iz kluba.

Od dolaska u Južnu Afriku Modrić je odradio sve treninge s prvom momčadi i nema nikakvog govora o bojkotu odnosno zabrani predsjednika Levyja da Hrvat trenira sa ostalima. Također je od dolaska u Johannesburg Modrić odbio razgovarati s medijima o svom statusu u Tottenhamu.

Idućih nekoliko dana moglo bi nam dati odluku što će biti s Lukom, jer navodno Chelsea sprema novu, ali i posljednju, 30 milijuna funti tešku ponudu nakon čega će, ukoliko Tottenham ne prihvati istu, odustati od utrke za Modrićem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivica20002000 15.07.2011.

    ne igra, posto se kakti ozljedio

  • JAX 15.07.2011.

    nikad nije dobro imat nezadovoljnog igrača u momčadi.

  • kun aguero 15.07.2011.

    na ovoj slici kao neki mafijas...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare