To je to što me zanima!

Luka potpisao za Real Madrid i izabrao dres Gonzala Higuaina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolski AS na internetsku stranicu stavio je video Luke Modrića koji dolazi na potpis ugovora s Realom. Radi se o računalnoj igri i simulaciji nogometa PES 2012.
Vidi originalni članak

Luka Modrić u pratnji agenta ulazi u prostorije kluba na Santiago Bernabeu i potpisuje ugovor. Potom pozira fotoreporterima u dresu s brojem 20. Real ga je kupio od Tottenhama i prema White Hart Lineu poslao Higuaina čiji je broj Luka uzeo.

Video je to koji je na internetske stranice stavio španjolski dnevnik AS. Radi se o računalnoj igri simulacije nogometa Pro Evolution Soccer 2012 u kojem, osim igranja nogometa, možete biti menadžer i vlasnik kluba te kupovati i prodavati igrače.

AS je u ponedjeljak na naslovnu stranicu stavio hrvatskog veznjaka s izjavom kako želi igrati samo u Real Madridu. Španjolski mediji pišu kako je transfer Luke u Real samo pitanje dana i gotovo su sigurni da će Modrić zaigrati u "kraljevskom klubu".

Idi na 24sata

Komentari 83

  • haj lezi 10.07.2012.

    pa samo na PESU i moze igrati za real hahahahahahhaahhaahahahhaahahha

  • Yassa 10.07.2012.

    Jadan je luki

  • chelsea united 09.07.2012.

    svaki dan čitam 24sata, o stalno sam ovdje,ali ovo je zbilja prejadno, ovakvu vijest nebi djeca od 10 godina napisala....što reći, stvarno sramota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare