To je to što me zanima!

Luka Modrić: Otišao sam onakon kako sam i želio

Htio sam dvostruki naslov prije odlaska i osvojio sam ga, rekao je Dinamov kapetan, koji je na Poljudu odigrao posljednju utakmicu prije odlaska
Vidi originalni članak

Od maksimirskih tribina Luka Modrić se oprostio u subotu, utakmicom protiv Rijeke. Na Poljudu je u srijedu otplesao svoj posljednji ples u hrvatskom klupskom nogometu... I to na najljepši mogući način. S kapetanskom trakom na ruci odveo je Dinamo i do drugog domaćeg trofeja ove sezone.
- Priželjkivao sam da odem iz Dinama s duplom krunom. U tome sam i uspio i nitko sretniji od mene - rekao je jedan od najboljih nogometaša koji je ikada trčao uglavnom neuglednim travnjacima HNL-a. Rastaje se od voljenog kluba i zato je tužan. Ali je i realan. Zna da je ovo okruženje odavno prerastao.
- Već sam nekoliko puta rekao da sam tužan što odlazim. Ovdje sam proveo nekoliko lijepih godina, no moj transfer je bio neminovnost i sada imam priliku za napredak. U Engleskoj želim postati još bolji nogometaš - ambiciozno kaže prva vedeta Dinama, a po mnogima i Bilićeve selekcije. Posljednji čin njegova maksimirskog života nije okrunio pobjedom, ali nije mu osobito važno.
- U prvoj utakmici smo sve riješili. Htjeli smo pobjediti i ovdje, nažalost nismo uspjeli, ali dobro je da bar nismo ni izgubili - rekao je čovjek koji je obilježio posljednjih nekoliko Dinamovih sezona.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marat 15.05.2008.

    Sretno Luka! BBB Koška

Komentiraj...
Vidi sve komentare