To je to što me zanima!

Luka Modrić priznao: Želim otići iz Dinama ove zime!

Engleska liga svaklako je jedna od najboljih na svijetu i bio bi to velik izazov. Ne opterećujem se klubom, ali želim uskoro otići, kaže Modrić
Vidi originalni članak

Do sada je tvrdio da ga interes europskih klubova ne zanima previše, kao ni to kada će otići iz Dinama. No Luka Modrić “okrenuo” je ploču, u razgovoru za engleski tabloid The Sun priznao je da ne bi volio u Maksimiru dočekati ljeto.
- Uskoro želim otići iz Dinama, možda bi najbolje bilo već ove zime - rekao je Modrić.
O klubovima u koje bi mogao otići tvrdi da ne razmišlja, samo je dodao da bi volio igrati u Engleskoj.
- To je jedna od najboljih liga ne svijetu, s puno vrhunskih klubova i puno sjajnih igrača. Engleska liga za mene bi bila veliki izazov. Znam da se najviše spominje Chelsea, ali time se ne opterećujem.
Od engleskih reprezentativaca najviše cijeni Stevena Gerrarda i Franka Lamparda. Priča se da je on jedan od igrača koji bi na ljeto mogli napustiti Chelsea, a Modrić bi došao kao njegova zamjena.
- Oni su od svih engleskih nogometaša igrači po mom ukusu. Od starijih generacija volio sam Erica Cantonu, kao mlad preferirao sam Manchester United.
Ni Modrić ne shvaća kako su rezultati Engleske u ovim kvalifikacijama ovako loši.
- Ne mogu vjerovati da se s takvim igračima još nisu kvalificirali, a od ispadanja ih je spasila sreća, odnosno poraz Rusije. No još nije sve gotovo, jer mi u London ne idemo na izlet, želimo pobjedu - izjavio je Modrić.
Engleze fasciniraju tehničari, a takav je i Modrić.
- Cijela naša reprezentacija je skup sjajnih tehničara, vjerojatno najboljih u našoj skupini, to smo i pokazali.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • entoni 21.11.2007.

    Kad baš moraš,sretno ti bilo, no lukav si ti !

  • mistok 21.11.2007.

    mene je strah samo \"novog\" dinamovog modrica ili ako ga ne prozovu dinamov kaka. Mislim da je vrijeme za dovođenje provjerene klase u dinamo jer modrica nemoze zamjeniti nitko iz hrvatske, a cekati novog modrica je opasan posao, jer ode onda dinamo i europa u zaborav.

  • Pero Kvržica 20.11.2007.

    odi dečko i daj hajduku šansu da se opasno približi na zaostatak od samo 20 bodova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare