To je to što me zanima!

Luka Modrić trenutačno je najbliži odlasku u London!

Barcelonin sportski direktor Beguiristain gledat će Luku u Glasgowu. Međutim, čini se da je Barca sve neodlučnija i u prvi plan izbija Tottenham
Vidi originalni članak

U Maksimiru su već odavno “skuhali” Lukin transfer, braća Mamić ovih dana dodaju tek zadnje začine. Uostalom, kad god malo “zakašlje”, Soldo ga ostavlja na tribini. U Dinamu ne žele ništa riskirati, nikad se ne zna spava li i u HNL-u neki Taylor. Kako sada stvari stoje, novi će Lukin klub biti jedan od londonskih “uglednika”, Chelsea ili Tottenham. Nije tu mnogo toga novog, oba su kluba bila za Modrića zainteresirana i zimus, ali Mamić ga nije htio pustiti. Ovog puta bilo bi dovoljno oko 25 milijuna eura, a i Chelsea i Tottenham imaju taj novac. Tottenham je trenutačno u maloj prednosti, trener Juande Ramos već je dugo zaljubljen u Modrića i sigurno će i podizati ponudu bude li trebalo. Ima novac i Manchester City, koji Luku možda i najviše želi, ali, čujemo, Modrića City baš ne privlači.
Barcelona nije odustala, ali su na Camp Nou postali neodlučni. Luka ih je zabrinuo nastupom protiv Nizozemske pa će ga sportski direktor Beguiristain gledati i u Škotskoj, možda uskoro dođe i u Zagreb. Ako tada Luka već ne bude u Londonu, avionska karta već je spremna.

TOTTENHAM
PLUS - Na zimu su bili malo bojažljivi, no sad su se navodno ohrabrili. Ramos voli Luku, novac nije problem, a i ambicije su sve veće. Trenutačno najrealnija opcija.

MINUS - Zapravo, stvari koje bi usporile transfer i nema puno. Tek mogućnost da čekajući Barcelonu Luka odugovlači pa čelnici Spursa potraže novu “žrtvu”.

CHELSEA
PLUS - Avram Grant nije odustao, svi znaju da je Luka njegova želja. A to što se nakon Mamićeve odbijenice nisu ohladili, govori koliko ga doista žele.

MINUS - Mnogo toga ovisi o odlasku ili ostanku Franka Lamparda. Ali i Avrama Granta. Dođe li drugi trener, a ostane Lampard, za Luku vjerojatno neće biti mjesta.

BARCELONA
PLUS - A kad te želi Barcelona, pogotovo kad je to klub za koji navijaš, onda se možda i isplati čekati. Luka bi, vjerojatno, pristao i na manju gažu da dođe poziv s Nou Campa.

MINUS - U Barci se ne zna tko odlazi. Mnogo ovisi o kraju sezone i trofejima. Uz to, u Barci još važu, pitanje je koliko bi platili kad su za Henryja dali 24 milijuna.

MANCHESTER CITY

PLUS - Sven Goran Eriksson jasno je rekao da želi Modrića i da za njega daje 23 milijuna eura. I njima rastu ambicije, stvara se momčad u kojoj bi Luka imao glavnu ulogu.
MINUS - Iako mu je u Cityju najbolji prijatelj Ćorluka, Luka nije baš oduševljen tim klubom. Ipak je to provincija, u Manchester se može ići jedino zbog Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marin32 17.03.2008.

    daj odi više

  • WhiZkiD 17.03.2008.

    Barca je u stanju sve do kraja sezone sje*at a onda ce pocet ciscenje i tu ce Luka vrlo vjerojatno upast a pare nisu problem,uostalom iso bi on tamo i za 10 milijuna :D

  • čiča555 17.03.2008.

    Ljudi, malo ste več dosadni s Lukom. Pa več mjesecima odlazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare