To je to što me zanima!

Luka Modrić: U Madrid sam došao igrati ovakve utakmice

Bila je to izvanredna utakmica u kojoj je svatko mogao uživati. Veliki igrači, dvoboj visoke kvalitete koji nam je donio sretni završetak. Pokazali smo karakter, veli Luka
Vidi originalni članak

U Real Madridu se osjećam bolje nego sam se nadao. Sve je nevjerojatno otkad sam stigao i uživam u svakom trenutku, izjavio je Luka Modrić za klupsku web stranicu ''kraljevskog kluba''...

U utorak je Modrić upisao prvi nastup za svoj novi klub u Ligi prvaka. U ogledu 1. kola u D skupini protiv Manmchester Cityja, ušao je u igru u 73. minuti. City je dvaput vodio u drugom poluvremenu, ali se Real Madrid spasio i golovima Benzeme u 87. minuti i Ronalda u 90. iz situacije koja ga je vodila ka porazu na kraju stigao do pobjede.

Iako Modrić nije sudjelovao u akcijama kod pogodaka, njegovim ulaskom je igra momčadi Josea Mourinha itekako živnula u napadu.

- Došao sam u Real Madrid da bih igrao utakmice poput ove. Bio je to vrlo uzbudljiv ogled, gotovo kao da je finale u pitanju. Ostvarili smo veliku pobjedu protiv velikog i moćnog suparnika koji ima odlične igrače. Jako mi je drago da smo uspjeli pobijediti – rekao je Modrić.

Osvrnuo se na činjenicu da je njegova momčad zabila dva gola u završnim minutama susreta...

- Da, to je Real Madrid. Kada igrate dobro, kao što smo mi igrali u ovoj utakmici, možete i izgubiti. Ali, jako je važno da smo ipak pobijedili. Pokazali smo kvalitetu i karatker i zato smo pobijedili. Nadam se da će nam ova utakmica pomoći da počnemo igrati bolje ove sezone.

O svom dolasku u klub je rekao sve najbolje.

- Bolje nego sam očekivao. Sve je nevjerojatno otkad sam stigao i uživam u svakom trenutku.

Potom se vratio na sraz s engleskim prvakom.

- Bila je to izvanredna utakmica u kojoj je svatko mogao uživati. Veliki igrači na igralištu, dvoboj visoke kvalitete koji je nama donio i sretni završetak jer smo pobijedili. Pokazali smo karakter jer smo se vratili iz teške situacije. Atmosfera je bila čudesna, pogotovo kada smo osigurali pobjedu. Navijači su nas bodrili cijelu utakmicu i nadamo se da će tako biti tijekom cijele sezone. Publika je uistinu bila odlična – zaključio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • marshal-tito 19.09.2012.

    čekajte malo, pa di je taj "genijalitet" i "kreativnost", potezi koji mogu riješiti utakmicu našeg Modrića?! imao je točno 7 lopti, dvije je izgubio, jednom je pucao slabašno prema golu, a ostalih 4 je dodao prvom slobodnom igraču desno od sebe, ne dalje od 5 metara. ko neki sakupljač lopti, u strahu da se što prije makne da ne zasmeta nekojoj od zvijezdi iz ekipe..... to je taj naš najgenijalniji i najkreativniji igrač?!

  • sugr13 19.09.2012.

    Real = smeće

  • vtomase8 19.09.2012.

    Takav nogomet je uzivancija gledati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare