To je to što me zanima!

Luka Modrić vrlo dobar u gostujućoj pobjedi Spursa

Tottenhamovi nogometaši nastavili su put prema mirnoći sredine ljestvice pobjedom 2-1 na gostovanju kod favorizirane Aston Ville
Vidi originalni članak

Utakmicu je trener Tottenhama odlučio započeti s Vedranom Ćorlukom i Pascalom Chibondom na klupi, a umjesto njih na teren je izveo Didiera Zokoru i Benoita Assou-Ekotta. Luka Modrić nastupio je od prve minute. Već u petoj minuti susret je počeo poprimati konture koje su oblikovale pobjedu Tottenhama. Modrić je otvorio prostor, Aaron Lennon utrčao u njega i odvukao vratara Aston Ville Brada Friedela na sebe što je iskoristio Jermaine Jenas i s pet metara pogodio za vodstvo Spursa. Pola sata nakon gola i nekoliko nekoliko nespretnih Zokorinih reakcija Redknapp je u igru poslao Vedrana Ćorluku, a hrvatski je reprezentativac mirno odradio svoj dio posla do kraja utakmice s nekoliko sigurnih obrambenih poteza i povremenim uključivanjem u napade svoje momčadi.
Napadački je primjetan bio i Luka Modrić čiji udarci u 53. i 63. minuti susreta ipak nisu pronašli put do mreže. Također u 68. je zaradio i žuti karton da bi ga četrnaest minuta nakon toga zamijenio Jamie O'Hara. Dodajmo da je izjednačena utakmica na Villa Parku odlučena u 49. minuti nakon što je Robbie Keane naciljao s desne strane gol domaćina, a loptu iz neposredne blizine za 2-0 u mrežu poslao Darren Bent. Konačnih 2-1 u 85. djelo je Johna Carewa nakon preciznog udarca glavom s desetak metara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrc_dinamo 15.03.2009.

    a ipak je konj ovoga puta dobio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare