To je to što me zanima!

Luka najpodcjenjeniji igrač na svijetu, Mandžukić je deseti...

U prvoj sezoni proglasili su ga najgorim pojačanjem, a dvije godine kasnije već je bio glavni igrač. Nedostajat će Realu više nego što neki misle, piše Caughtoffside
Vidi originalni članak

Portal Caughtoffside napravio je listu najpodcjenjenijih igrača u današnjem svijetu nogometa. Radi se o igračima koji možda nisu zvijezde i njihov učinak često se ne vidi nakon utakmice, ali kad ih nema, momčadima itekako nedostaju. 

Luka Modrić našao se na prvom mjestu najpodcjenjenijih igrača svijeta, a Mario Mandžukić je deseti. 

- Modrićeva ozljeda pogodit će Real više nego što ljudi misle. Bez obzira što ima sve da bi bio prava "desetka", Modrić se pod vodstvom Carla Ancelottija prilagodio na povučeniju poziciju. U prvoj sezoni proglasili su ga najgorim pojačanjem, a dvije godine kasnije bio je glavni igrač - piše portal o Luki.

- Mandžukić je bio ključan igrač Bayerna u osvajanju Lige prvaka 2013. godine, a klub ga je zamijenio Lewandowskim. Mnogi kažu da nije klasa, no njegovi golovi govore u njegovo ime - napisali su o Mandži.

Na listi su još Gonzalo Higuain, Carlos Tevez, David Pizarro, Javier Mascherano, Jordy Clasie, Jose Fonte, Karim Benzema i Sergio Busquets.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 20.11.2014.

    mogu reći, nije 2 godine trebao da bude glavni igrač, to je pokazao već na samom početku druge sezone...

  • Maldini3 20.11.2014.

    Jordi Clasye, za toga momka ce se jos cuti

  • RobertRakic 19.11.2014.

    Šteta što se modric pretvorio u defenzivni igrača od kad je prešao u Real Madrid...

Komentiraj...
Vidi sve komentare