To je to što me zanima!

Luka, pa kako si mogao: Ramos i 'druker' Modrić u razgovoru...

Danijel Subašić najzaslužniji je za skinuti penal Sergiju Ramosu. Ali kao i u nekim filmovima, tako je i ovdje sporedni lik odigrao glavnu rolu. Na inicijativu Luke Modrića, Subašić je obranio penal
Vidi originalni članak

Izbornik Hrvatske Ante Čačić igrao je psihološku igricu kada je na trening prije Španjolske izveo Luku Modrića. Španjolci su u čudu gledali našeg kreativca jer je jedini čovjek za kojeg su se nadali da neće igrati protiv njih. Luka na kraju i nije igrao, sjedio je na klupi cijelu utakmicu, ali je i od tamo pokazao tko je gazda i vođa Vatrenih na terenu.

Danijel Subašić najzaslužniji je za skinuti penal Sergiju Ramosu. Ali kao i u nekim filmovima, tako je i ovdje sporedni lik odigrao glavnu rolu. Na inicijativu Luke Modrića, Subašić je obranio penal Ramosu. Suigrači iz Reala dobro se poznaju, a zahvaljujući 'drukeru' Modriću, Vatreni nisu primili gol.

Izgleda kako Ramos i nije previše zamjerio našoj 'desetki' uzevši u obzir da je njihov susret nakon utakmice bio izrazito prijateljske prirode. No Ramosu sigurno nije bilo svejedno i vjerujemo kako mu je barem jednom prigovorio za 'drukanje'.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Preteznovedro 22.06.2016.

    Moraju novinari seruckat. Šta vam je žao što su ostali u dobrim odnosima? Nema senzacije za žutilo.

  • nokia010 22.06.2016.

    Ramos je tragicar utakmice, los izvodjac penala. Ronaldo u RM mu odmah uzme loptu da ovaj nesto ne uprska.

  • karton 22.06.2016.

    Ja ne vjerujem u ovu pricu. Navodno je Luka rekao da Ramos puca desno od vratara. Ako smo gledali istu tekmu, Spanjolac je pucao skoro po sredini gola. Bravo Suba, kazem ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare