To je to što me zanima!

Luka pokupio ovacije rivala pa sa Srnom gledao Superclasico

Luka Modrić je odigrao u nedjelju 65 minuta protiv Huesce, a po povratku u Madrid sa Darijom Srnom i Sergiom Ramosom je otišao pogledati utakmicu River Platea i Boce Juniors
Vidi originalni članak

Hrvatskom kapetanu Luki Modriću u nedjelju su se naklonili i navijači Huesce na gostovanju Real Madrida. Kraljevi su pobijedili 1-0, Modrić je igru napustio u 65. minuti, a prilikom njegovog izlaska gotovo svi navijači domaće momčadi su se dignuli na noge i zapljeskali najboljem igrači svijeta.

Nakon povratka iz Huesce, Modrić je otišao ispratiti Superclasico kojeg su na Santiago Bernabeuu igrali River Plate i Boca Juniors, a iz svečane je lože utakmicu gledao s bivšim hrvatskim kapetanom Darijom Srnom i kapetanom Reala, Sergiom Ramosom.

SLAVIO U PRODUŽETKU Bombetina od prečke za titulu: River je prvak Južne Amerike!

Nisu oni bili jedine zvijezde koje su gledale finale Cope Libertadores. U Madrid su zajedno otputovali igrači Juventusa, a u istom su društvu bili Leo Bonucci, Chiellini, Dybala,... Na stadionu su bili i Antoine Griezmann, Diego Godin, Diego Simeone, Leo Messi, Jordi Alba, James Rodriguez i Mauro Icardi.

NIJE VAM MADRID TORINO No pasaran: Igrače Juvea nisu pustili na Santiago Bernabeu!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • no sleep 10.12.2018.

    luka vas sve pošalje po burek i svi sretni

  • masika93 10.12.2018.

    da li ce modricu biti oduzeta zlatna lopta ??jedan je nesto ovdje komentirao u tom smislu

  • drogec 10.12.2018.

    Pisali ste nedavno da su se zakacili na mrtvo da Ramos dize spanjolce protiv Modrica itd. Daj se klepite

Komentiraj...
Vidi sve komentare