To je to što me zanima!

Luki Modriću 24. rođendan čestitao i velikan Zambata

Naš ozljeđeni reprezentativac proslavio je 24. rodendan sa Ćorlukom i suigračima u hotelu. Gledao je i Marina Čilica, čiji je veliki navijač
Vidi originalni članak

Došao je u londonski hotel Kensington Hilton baš na večeru, sjeo je za stol sa suigračima. Uz pomoć štaka doskočio je nešto kasnije do lobija, sjeo kraj Ćorluke, Čale i Drpića i komentirao događanja na US Openu.
- Ma, ovo je snimka, znam, gledao sam prijenos, pobijedit ce ova - pričao je uz smijeh Luka, do kojega su dolazili gotovo svi hotelski gosti i pitali ga za zdravlje. Prvo suigrači, od Križanca do Olića, zatim Toni Cetinski i Ðuro Brodarac pa i navijaci iz New Yorka. Otkrio je i zašto je, između ostaloga, tako nasmijan.
- Evo, pratio sam tenis, drago mi je zbog Čilica. Baš me razveselio! - kazao je Modrić i krenuo na zdravstvene teme.
- Ha, dobro je, polako se navikavam na štake. Naravno da mi je teško što ne mogu biti uz momčad, ali moram se jednostavno s tim pomiriti. Najvažnije utakmice reprezentacije, velike utakmice Tottenhama, ali takav je život sportaša, to je normalno - pričao je Luka, dok su se kazaljke bližile početku 9. rujna, dana u kojemu ce napuniti 24 godine. Novi suigrač u Spursima Niko Kranjčar poželio mu je pokloniti gol na Wembleyu, Luka se opet nasmijao i promrmljao “Daj bože”.
Na rođendan je stigla kompletna obitelj, njegova i djevojke Vanje.
- Idem svakodnevno na terapiju, nije ništa strašno. Vozi me djevojka Vanja, ne smeta joj vožnja po lijevoj strani. A i nije daleko kamp od moje kuće.
Luki je to običan dan, sve do navečer, do utakmice svih utakmica.
- Feštat cemo već, ima vremena. Bit ce i razloga. Ne predajem se do kraja, idemo u Južnu Afriku - rekao je Modrić, pokazujući “čizmu” na desnoj nozi, koja glumi gips. Skida ju kod kuće, tek kad hoda stavlja ju na nogu.
- Hm, da, hoću li moći toliko sjediti, tih dva sata na utakmici - upitao se Luka. Desetak minuta prije ponoći u hotelu ga je presreo Slaven Zambata. Dinamova ga je legenda zagrlila, izljubila i poželjela što brži oporavak. A onda je Luka na štakama odskakutao do izlaza. I 24. rođendan dočekao s djevojkom Vanjom i Vedranom Ćorlukom u razgovoru ispred hotela.

OPORAVAK IDE PO PLANU
Oporavak teče po planu, nema komplikacija niti pomaka napuknute fibule, rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec, dodavši da je moguće da Luka uskoro ode na rehabilitaciju. Modrić bi se mogao vratiti budemo li igrali u dodatnim kvalifikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • odbojkašica4ever 09.09.2009.

    sretan r0đendan luka!

  • user_34118 09.09.2009.

    chevaper....corluka ne igra protiv engleske pa skontaj

  • 09.09.2009.

    @JAX..ako pobjedi danas budem mu cestitao ak ne ništa od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare