To je to što me zanima!

Lukin suigrač otkrio je poseban nadimak Hrvata: 'Nitko kao on'

Teško je pronaći prave riječi za opisati Luku Modrića. O tome je pričao i njegov novi suigrač Antonio Rudiger, koji je ostao oduševljen kvalitetom kapetana hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

Godine su samo brojka kada pričamo o Luki Modriću (37), najboljem nogometašu i kapetanu hrvatske reprezentacije i ključnim igračem Real Madrida. Prošle je sezone Modrić s Realom osvojio španjolsko prvenstvo, a završio je i u prvih 10 u glasanju za Zlatnu loptu.

Real je ove godine pojačao svoju ekipu, u obranu je stigao iskusni Antonio Rudiger (29), donedavno jedan od najboljih stopera Premier lige. Rudiger je za Diario AS razgovarao o dojmovima nakon prve polusezone u Realu, kao i svoje oduševljenje s Modrićem.

- Modrića zovem 'Maestro'. Ono što on radi s 37 godina nije s ovoga svijeta. Čak i s 37 godina, na velikoj sceni kao što je Real Madrid, nitko nije na njegovoj razini.

Rudiger dobro pamti Modrića iz Lige prvaka prošle sezone, s obzirom na to da je upravo Modrić bio glavni igrač u velikom preokretu protiv Chelseaja u uzvratnoj utakmici. Sada je ispred Modrića novi zadatak, posljednje veliko natjecanje s Hrvatskom. 'Vatreni' su krenuli u Katar, gdje će braniti srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Djoni 15.11.2022.

    Grande Luka, nevjerojatno kakva je to igracina ali i ljudina.. kad te cijeli svijet obozava znas da si sve postigao (osim tu par nasih klosara)

  • 15.11.2022.

    Nije Maestro nego Bankomat

Komentiraj...
Vidi sve komentare