To je to što me zanima!

Lukinih 'tri posto' za vječnost: Od fijaska do svjetskog trona...

Točno 32,2 posto čitatelja Marce ocijenilo je Modrića fijaskom godine prije šest sezona, a čak 29,05 posto navijača, struke i kolega danas misli da je on najbolji nogometaš svijeta. Još jedna njegova velika pobjeda
Vidi originalni članak

Luka Modrić potukao je Cristiana Ronalda za čak deset posto više osvojenih glasova u Fifinom The Best izboru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luki je pripalo točno 29,05 posto glasova navijača, struke i kolega ili ako hoćete, tri posto manje u odnosu na Marcino glasovanje 2012. na pitanje 'je li Modrić najgore pojačanje sezone u Primeri'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hoće, pa neće, hoće, pa opet neće i tako je tjednima trajala transfer trakavica Luke Modrića u ljeto 2012. godine. 

Na kraju je Luka za 30 milijuna eura otišao u 'kraljevski' klub i za tri mjeseca su ga Španjolci već 'počastili' epitetom najgoreg pojačanja sezone.

U 19 nastupa uz prosječno 38 minuta po utakmici dobio je 32,2 posto glasova u izboru za fijasko godine, dakle, samo tri više u odnosu na rezultate iz Londona u ponedjeljak navečer. 

Ovako je sve to Marca vidjela tada:

- Real se požrtvovno borio za Modrića, igrača koji se dokazao u Engleskoj i na ovogodišnjem Euru gdje je Španjolsku držao na konopcima. Ali, četiri mjeseca od dolaska u Madrid, pokazao je malo od onoga što se očekivalo od njega i koliko je puno plaćen. Samo jedan gol u svim natjecanjima i tek 717 odigranih minuta u Primeri od mogućih 1530, donijeli su mu 32,2 posto glasova i naslov fijaska godine.

Tamošnji Sport je čak izašao s naslovom '42 milijuna za prekrivanje sramote'.

Najbolje stvari nikad ne dolaze lako, poruka je Luke Modrića na naslovnoj fotografiji Twittera.

I kod njega je uvijek sve bilo jednostavno kada je nogometna igra u priči. S loptom ne komplicira, najteže situacije rješava nevjerojatnom lakoćom.

Jednakom lakoćom je i sredio konkurenciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • x00x 25.09.2018.

    Valjda nece i to zaboraviti prijaviti

  • x00x 25.09.2018.

    Ma nagodio se haha

  • centarfor 25.09.2018.

    Čestitam. Nisam siguran da je baš najbolji nogometaš (sa cca 30% glasova) ali da je u odnosu na konkurenciju puno veći čovjek od njih to sam siguran. Sramota od Ronalda i Mesija koji se ne pojavljuju na podjeli nagrada za najboljeg (ukoliko nisu oni "najbolji") iz jala prema nekome tko je proglašen najboljim. Njegovr rijeći na dodjeli priznanja zaista su bile fantastične.

Komentiraj...
Vidi sve komentare