To je to što me zanima!

Lyonov Lisandro najbolji je igrač u Le Championnatu...

Lisandro je ove sezone pojačao redove Lyona u, za klub, rekordnom transferu od 24 milijuna eura. Stigao je iz Porta. Zabio je 14 golova ov sezone
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Lyona Lisandro Lopez (27) proglašen je za najboljeg nogometaša francuskog Le Championnata u aktualnoj sezoni. Lisandro je ove sezone pojačao redove Lyona u, za klub, rekordnom transferu od 24 milijuna eura. Stigao je iz Porta. S 14 postignutih golova na diobi je trećeg mjesta liste najboljih strijelaca francuskog prvenstva, a u izboru za najboljeg slavio je pred Lilleovim veznjakom Edenom Hazardom, Bordeauxovim napadačem Marouaneom Chamakhom i strijelcem Marseillea Mamadouom Niangom (vodeći strijelac lige sa 17 golova).
Najboljim trenerom sezone proglašen je Auxerreov Jean Fernandez. Momčad mu se nalazi na trećemu mjestu i kolo prije kraja je izgledni putnik u Ligu prvaka. Prošle je sezone Auxerre zauzeo osmo mjesto ljestvice.
Lyonov Hugo Lloris najbolji je vratar lige, a 19-godišnji Hazard drugu godinu uzastopce najbolji igrač do 21 godine starosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • v3c 09.05.2010.

    majstor

Komentiraj...
Vidi sve komentare