To je to što me zanima!

'Lyonovi liječnici pregledali su mi svaku kost u tijelu'

OSAM SATI Dejan Lovren je prije potpisa za Lyon morao na pregled koji je trajao više od osam sati. Nakon svega, liječnici su mu rekli da je u top formi
Vidi originalni članak

Stvarno sam umoran, preumoran. Evo, sad sam tek došao u sobu, idem odmah malo leći, javio se iz Lyona Dejan Lovren negdje blizu 17 sati.  Od ranih jutarnjih sati bio je na liječničkom pregledu. Iz prostorije u prostoriju.
- Trajalo je više od osam sati. Pregledali su mi svaku kost u tijelu, svaki mišić. Ma od glave do pete. Na rentgen, pa pa na EKG-e, ma sve, sve... Na kraju su rekli da sam u top formi - kaže Lovren.
Odmah nakon poptisa dočekao ga je trener Lyona Claude Puel.
- Bili smo na ručku, stvarno je odličan čovjek. Jako mi se sviđa njegovo razmišljanje. Rekao je da ne očekuje da odmah budem sto posto, da ipak treba proći određeno vrijeme prilagodbe - rekao je Lovren, koji je predstavljen i na Kup utakmici Lyona protiv Metza.
Tata Saša nije s njim u Lyonu.
- Ne, tatu i ujaka ću pozvati na osminu finala Lige prvaka, bit će moji specijalni gosti. Ma oduševit će se, grad je fantastičan, hrana je fenomenalna - zaključio je Dejan Lovren, novi igrač Lyona te dodao:
- Posebno bih se zahvalio svima u Dinamu bez kojih ne bih bio igrač kakav jesam danas, kao i roditeljima koji su stajali iza mene te Zdravku Mamiću - završio je Dejan Lovren.


TRENERU SE ZAHVALIO NA FRANCUSKOM
Trener je oduševljen novom akvizicijom, a nakon potpisa, Lovren mu se zahvalio na francuskom jeziku.
- Ha, ha, ha. Ništa specijalno, naučio sam osnovne stvari. Evo, znam reći Merci (hvala), Au revoir (doviđenja) i Bonjour (dobar dan). Dobro je za početak, pa tek sam jedan dan u Lyonu, ha, ha - zaključio je dobro raspoloženi Lovren.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vekiii 14.01.2010.

    de neće odigrat 5 poštenih kola propast će ko grčka tamo

  • crnilabud 13.01.2010.

    ...a mozak?\'

  • nogometas05 13.01.2010.

    Zelim ti svu srecu..samo ne savjetujem ti da bjezis iz karantene dok si tamo jer mislim da bi te gadno opleli po đepu...(ne izmisljam,igrali smo sony zajedno kad je zbrisao iz karantene pa smo se nasli kod zajednickog prijatelja):))

Komentiraj...
Vidi sve komentare