To je to što me zanima!

M. Jol: Nadam se da će Petrić produžiti ugovor s Fulhamom

Nadam se da će se dvije strane naći u vlastitim potraživanjima i da će Petrić ostati u klubu i dalje, rekao je trener Fulhama o Petriću kojem na ljeto istječe ugovor
Vidi originalni članak

Mladen Petrić, 32-godišnji hrvatski nogometaš, vjerojatno je tijekom prošlog ljeta, kada je dolazio u londonski Fulham, zamišljao da će u svom novom klubu ostaviti dublji trag.

No Petrić je ove sezone upisao 18 nastupa u Premierligi te je postigao pet golova, a samo osam puta je startao u prvoj momčadi. Glavni krivac za to je sjajni Bugarin Dimitar Berbatov koji je u Fulham došao nešto kasnije od Petrića, ali mu i pritom oduzeo ulogu glavnog klupskog napadača.

Inače, s pet golova je Petrić drugi klupski strijelac, iza bugarskog napadača koji je zabio 13.

Petrić je potpisao s londonskim klubom jednogodišnji ugovor, a trener Fulhama Martin Jol, koji je inače s njime radio ranije u Hamburgu, je izjavio da mu je želja produljenje Petrićevog ugovora.

- Volio bih da Petrić ostane s nama. Nadam se da će se dvije strane naći u vlastitim potraživanjima i da će Petrić ostati u klubu i dalje. On je itekako dobar napadač, vrlo dobro to znam, ali ga je Berbatov potisnuo u laganu sjenu. No, on je i dalje sjajan strijelac, koji često koristi ukazano povjerenje - rekao je za londonski Chronicle Martin Jol.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Auspex 12.04.2013.

    dođi u rijeku platim piće

  • 1skrlet 12.04.2013.

    Mladene bjezi iz Fulhama, Jol je seronja.Od ovih 13 golova Berbatova, 4 je iz penala, a ima 5 puta vecu minutazu od Mladena.A forsiraju se kojekakvi Rodallege, Ruizi i sta ti ja znam.S tim da je Mladjo puno pokretljiviji i sudjeluje u defenzivi, dok Berbatov samo siri ruke i trazi serviranu loptu, ne bi taj potrcao.Volio bih da dodje u Dinamo, Mamic ga moze dobiti bez odstete, takvog napadaca nikad nismo imali, iako je iskreno steta da takav profinjeni igrac skace po ovim nasim pasnjacima.

  • barcelona12345678 12.04.2013.

    Petrić nema više kaj raditi u Fulhamu,ako bude produžio još će više grijati klupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare