To je to što me zanima!

M. Mandžukić je izjednačio na važnih 1-1 u Salzburgu

Dinamo u 20.30 na Red Bull Areni u Salzburgu u trećem pretkolu nastavlja lov na Ligu prvaka. Live tekstualni prijenos možete pratiti na 24sata.hr
Vidi originalni članak

1' - Počela je utakmica. Dinamo ima prvi napad. Iako Boysi nisu smjeli na stadion, na tribinama ih ima oko 500.
2' - Prvi pokušaj Dinama. Sammir je probio desnu stranu, ušao u kazneni prostor i pucao u - golmana.
4' - Udarac i Mandžukića. Visoko preko gola. Dinamo je odlično otvorio utakmicu. Modri su se preselili pred gol. Opet Mandžo sa vrha kaznenog prostora. Milimetri pokraj stative.
10' - Dinamo je nakon prve devetine utakmice pokazao da je bolja momčad. Novi pokušaj modrih. MOrales pdlično puca s 20 metara. Opet pokraj gola.
15' - Nakon odličnog početka 'modri' su malo smirili igru te pokušavaju nešto duže graditi igru. Kontra Red Bulla nakon izgubljene lopte Dinama. Iz kornera nije bilo ništa opasno.
17' - Katastrofalna greška Glavine, Tchoy puca, no Tomo brani.
22' - Još jedna greška Dinamove obrane, no na sreću Švento puca pokraj gola.
26' - Mandžukiću je nekako došao do lopte u šesnaestercu, pokušao dodati do Moralesa na pet metara, no obrana izbija.
32' - Bikovi su se probudili. Vrlo dobro puca Vladavić s dvadesetak metara, no ravno u Butinu koji odbija do Lovrena. Novopečeni reprezentativac vraća loptu Butini i umalo zabija autogol. Red Bull polako preuzima inicijativu i Dinamo u ovim trenucima ne izgleda dobro.
38' - Očit prekršaj braniča Red Bulla na Moralesu na 20 metara od gola domaćina, no sudac ne misli tako.
GOL! Red Bull vodi golom Zicklera u 46. minuti utakmice. Tchoyi se opet poigrao s Glavinom, koji se popiknu u svom šesnaestercu, i dodao do Zicklera koji sretno zabija za prednost Red Bulla. Red Bull na poluvrijeme odlazi s golom prednosti.
55' - Nakon desetak minuta drugog dijela Dinamo je opet bolja momčad, no bez opasnijih pokušaja prema golu Red Bulla.
64' - GOOOL!!! Mario Mandžukić zabio je za 1-1. Prekrasan gol. Nakon greške braniča Mandžo je prebacio istrčalog golmana.
69' - Ista situacija kao kod gola Mandže. Ovaj put se Pap našao u prilici, prebacio golmana koji ga na kraju nokautira. Grk pada i zbog pritužbi dobija žuti karton. Iz igre izlazi ošamućeni Pap, a ulazi svježi Slepi. Samo da Čeh pronađe gol.
77' - Bezobrazan start Janka sleđa na gležanj Glavine. Sudac mu je pokazao samo žuti karton.
84' - Dinamov vezni red izgleda jako umorno. Jedini koji još na momente trči je Sammir, ostali su nevidljivi. Odnosno, Morales je vidljiv, ali samo po težini koraka.
87' - Primijetio je to i Jurčić. Vadi do 70. minute odličnog Moralesa, a uvodi Chagu.
91' - Chago spašava Dinamo od poraza. Nakon boljeg pregleda, spašava ih od kornera.
94' - Mario Mandžukić dobio je drugi žuti karton zbog naguravanja sa Schiemerom. Crveni isključujući karton za Mandžu. Pomoćnom sucu razbijena je arkada bocom koja je doletjela s tribine i odbila se od Mandžine glave. Sudac svira kraj utakmice. Doista neobična situacija.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Frank Ribery 30.07.2009.

    Bila bi stvarno šteta da ova skupina igrača u Dinamu na čelu sa Manđom,Moralesom,Badeljom,Biščanom,Butinom ... ne zaigra u Ligi prvaka!Nije bitno za koga naviajte ali ja bi ih volio vidjeti protiv jedne Rome,Atletica iz Madrida,Chelsea-e,Reala ...Bio bi stvarno gušt!!!Ajmo Dinamoooooooo!!!!!!!!!

  • Ranjeni Vepar 30.07.2009.

    Dinamo je bio bolji duplo, nadam se da će u Zagrebu stvari doći na svoje. Nema predaje!!!!!

  • nogometas05 29.07.2009.

    Dinamo je odigrao jako dobro!!Sudac je bio katastrofa,cijelo vrijeme izgubljen,obrana dobra jedino Glavina cesto ispada na boku,vezni red vrlo dobar,napad solidan iako dosta šepa u zavrsnici..drago mi je da se Papadopuolus dize u formi..bolji smo od tog Red Bulla i idemo dalje,moramo!!I bas me zanima hoce li i kako Red bull biti kaznjen zbog gadanja Manđe i suca!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare