To je to što me zanima!

M. Pacquiao strahuje za život: Militanti mu prijetili otmicom

Abu Sayyaf je teroristička skupina ekstremnih islamista, a odgovorna je za teroristički napad na trajekt 2004. godine u kojem je poginulo 116 ljudi, kao i za brojne otmice, pljačke, iznude...
Vidi originalni članak

Pripadnici terorističke skupine Abu Sayyaf, koji su ogranak Islamske države na Filipinima, planirali su oteti slavnog boksača i političara Mannyja Pacquiaa.

- Ti teroristi su željeli oteti Pacquiaa ili njegovo dijete. Planirali su oteti i moju sestru, kao i njeno dijete, a zatim ih iskoristiti kao zamjenu za oslobađanje njihovih pripadnika. Prijetnje smrću, koje sam primio, su trenutno pod istragom - rekao je predsjednik Filipina Benigno Aquino III.

Pacquiao se još uvijek nije oglasio, a lokalni mediji navode da slavni boksač živi u strahu. 

Abu Sayyaf je teroristička skupina ekstremnih islamista, koja već 40 godina traži neovisnost od Filipina. Smještena je na otocima jugozapadnog dijela Filipina, a odgovorna je za teroristički napad na trajekt 2004. godine u kojem je poginulo 116 ljudi. Također, krivac je i za obezglavljivanje kanadskog državljanina prije nekoliko dana, kao i za brojne otmice, pljačke, silovanja, razbojstva i iznude.

Sukob filipinske vojske s pripadnicima Abu Sayyafa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sergey2 30.04.2016.

    istina sve ih treba porokat,cast iznimkama ali svejedno bolestan narod...

  • Andrej ZG 30.04.2016.

    dario h.BRAVO!!

  • dario habulin 29.04.2016.

    bacit atomsku bombu na sve te muslice ionako nicemu ne sluze

Komentiraj...
Vidi sve komentare