To je to što me zanima!

Ma dajte im i taj PSG: Tudorov Marseille do 6. pobjede u nizu!

Marseille se s nova tri boda primaknuo prvoplasiranom PSG-u na samo pet bodova zaostatka iz utakmicu više, a ispred njih je još i drugi Lens koji ima dva boda više
Vidi originalni članak

Kada je Marseille na ljeto potpisao Igora Tudora, navijači i igrači ga nisu dočekali s oduševljenjem. Štoviše, svi su se nadali da će otići što prije. Igrači su se žalili na njegov strog režim i metode rada, a navijači su mu zviždali uoči svake utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zazivali su njegovu smjenu nakon što je Marseille ispao iz Lige prvaka i ušao u krizu rezultata, no vlasnici su vjerovali u Tudora. Nekoliko mjeseci kasnije, to im se višestruko isplaćuje, a navijači su se posuli pepelom jer Marseille godinama nije ovako dominirao!

Francuski velikan je u 19. kolu Ligue 1 pobijedio Lorient 3-1 i došao do šeste pobjede zaredom u prvenstvu! Gosti su poveli u 29. minuti golom Moffija. Marseille je dominirao, lopta nije htjela u gol, ali strpljenje se uvijek isplati. Kolašinac je izjednačio u prvom dijelu, a pobjedu su u nastavku utakmice donijeli Alexis Sanchez i Jordan Veretout. 

Marseille se s nova tri boda primaknuo prvoplasiranom PSG-u na samo pet bodova zaostatka iz utakmicu više, a ispred njih je još i drugi Lens koji ima dva boda više. Obzirom na aktualnu formu Tudorove momčadi, pitanje je trenutka kada će ih preskočiti. U nevjerojatnom su nizu od sedam pobjeda, ako računamo i Kup. 

Inače, Tudor se pobjedom u prošlom kolu upisao u povijest francuskog kluba. Splićanin je u 18 kola s francuskim velikanom skupio 39 bodova, a nitko u ove 23 godine nije imao više. Marcelo Bielsa je u sezoni 2014/2015 osvojio bod manje. Hrvatski trener pokazao je kako ne želi stati samo na tome, već i pokušati zagorčati život PSG-u. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bečar-bečar 15.01.2023.

    H. Ž. V................

  • kp 15.01.2023.

    Izgubi 2 u nizu i popljuvat će te cjeli stadion.

  • zagorac2 15.01.2023.

    nisam ja navijal badava jos prije dvije godine da se dovede Tudora u Dinamo, on ce postati Zebec broj 2 jos mu samo treba neka titula i bit ce medju Hrvatskim velikanima kosto su Zebec, Cajkovski i td.

Komentiraj...
Vidi sve komentare